To je to što me zanima!

'Naša industrija može ponuditi puno ovom dijelu Europe...'

Milanović je u Banskim dvorima primio počasne konzule Republike Hrvatske, koji borave u Hrvatskoj povodom održavanja Investicijske konferencije „Invest HR“
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović primio je danas, u Banskim dvorima, počasne konzule Republike Hrvatske, koji borave u Hrvatskoj povodom održavanja Investicijske konferencije „Invest HR“. 

Pozdravljajući nazočne, premijer Milanović rekao je da su se od proteklog susreta, prije dvije godine, u Hrvatskoj mnoge stvari promijenile nabolje. 

- Hrvatska je promijenila svoj trend razvoja i zahvalni smo vam na trudu i doprinosu tome - rekao je premijer, pojasnivši da je desetljećima hrvatski model bio inercijski, a sada se potrebno okrenuti gospodarstvu znanja, i nastavio: 

- Hrvatska industrija može ponuditi puno ovom dijelu Europe - rekao je. Još jednom je zahvalio počasnim konzulima na svemu što čine u promociji hrvatskog gospodarstva. 

U ime počasnih konzula, James B. Oates, počasni konzul Republike Hrvatske u Republici Estoniji, kazao je kako na gospodarskom planu postoje mnogi projekti i mogućnosti za Hrvatsku. 

- Govorim u ime svih kada kažem da je čast i zadovoljstvo surađivati sa zemljom koja ima pozitivan pristup i pozitivnu budućnost. Iako još postoje neki problemi, postignuća koje je Vlada ostvarila su neizbrisiva, i radujemo se nastavku suradnje s Vama osobno i Vladom na promicanju zemlje koja nam je u srcima - poručio je. 


Idi na 24sata

Komentari 55

  • bajica1009 26.05.2015.

    Sada kad je zaustavljen pad i kad se pokreće prema boljem naravno da je potrebno da se pozovu ljudi koji mogu da se uključe u posao, koliko će poslova biti sklopljeno na potezu su poduzetnici i HUP i HGK. Sada svi nešto pljuju pa do prije tri godine niste imali pojma koliko i u čega se potrošilo a danas pljujete ćesto bez pravih argumenata, kakav plan ima hdz pa nije švabo gotov i imaju za sada dolinu suza kao i 2003. g zar trebamo ponoviti grešku pa vjerovati?

  • mili999 26.05.2015.

    Sva sreca pa vladajući mogu vec pakirati kufere za odlazak s vlasti. Njihovoj nesposbnosti nikad kraja, ali jos malo pa cemo se rijesiti njihove gluposti!

  • mili999 26.05.2015.

    Hrvatskim građanima treba podijelit medalje zbog toga što trpe Milanovića i ovakvu vlast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare