To je to što me zanima!

Našice: Prevrnula se hitna pomoć, pacijent poginuo

Kod Našica su se prevrnula kola hitne pomoći koja su prevozila dva pacijenta. Pacijenat Stjepan Kuća (62) od ozljeda je kasnije umro u bolnici
Vidi originalni članak

Stjepan Kuća (62) iz Đurđenovca poginuo je na Badnjak u prevrtanju vozila Hitne pomoći na cesti između Normanaca i Koške. Prema policijskom priopćenju, vozač Hitne pomoći Igor Đurinović (31) je zbog snijega izgubio nadzor nad vozilom i skliznuo sa ceste u odvodni kanal. U vozilu Hitne pomoći u tom trenutku su se nalazili Stjepan Kuća, te Igor Đurinović i još jedan pacijent, Ilija Gavrić (52), koji su prošli s lakšim ozljedama. Policija je utvrdila da vozač Hitne pomoći nije bio pijan. Protiv njega će policija ipak podnijeti kaznenu prijavu.
Stjepana Kuću njegova liječnica poslala je na Badnjak ujutro na pretrage u Opću bolnicu u Našicama jer je sumnjala da ima moždani udar, a od tamo su ga uputili u Kliničku bolnicu u Osijek. Kako Je Stjepanu bilo dobro,otpustili su ga kući, a on je čak javio supruzi Ani da se osjeća dobro te da će ga odmah vratiti u Đurđenovac. Nažalost, vozeći se vozilom Hitne pomoći natrag kući Stjepan je stradao. Prvu pomoć su mu pokušali dati u Općoj bolnici u Našicama. Otamo su ga opet uputili Hitnom pomoći u Osijek. U KB Osijek, od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći, Stjepan je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • direktor 26.12.2007.

    neseri nemaš pojma. ima on opremu a i dobro znaš da tu nema prilagoditi vožnju. moraš stići što prije.

  • kk666 26.12.2007.

    u potpunosti se slažem s davor_om brzinu treba prilagodit uvjetima vožnje, a osim toga postoji i obvezatna zimska oprema. Pa bi možda preminuli gospodin danas bio živ.

  • direktor 26.12.2007.

    normalno da neće. zašto bi? pacijent je imao peh. šta da se svi vozači hitne naprave blesavi i nežele vozit po snijegu? koliko bi ih onda pomrlo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare