To je to što me zanima!

Nasilje u istarskoj srednjoj školi Divjak rješava telefonom

Ravnateljica istarske škole u kojoj je snimljeno boksanje učenika kaže da je škola odmah pripremila protokol koji je standardan za ovakve slučajeve
Vidi originalni članak

Uprave za osnovne i srednje škole će u ponedjeljak biti u kontaktu sa školama. Tražit će od škola informacije, stavit će na raspolaganje krizni tim i po potrebi uključiti prosvjetnu inspekciju, kažu nam u Ministarstvu obrazovanja. Ravnateljica istarske škole u kojoj je snimljeno boksanje učenika kaže da je škola odmah pripremila protokol koji je standardan za ovakve slučajeve.

- Đaci koji su se boksali moraju u ponedjeljak doći s roditeljima u školu. S njima ćemo obaviti razgovor i ovisno o razgovoru odlučit će se što ćemo dalje. Slučaj ćemo prijaviti policiji da oni ustanove koji je uzrok tučnjave. Uglavnom radimo po standardnom protokolu za takve situacije – rekla nam je ravnateljica. Pitali smo i je li ju itko kontaktirao iz ministarstva: “Ne, do sada još nitko.”

Podsjetimo, u subotu su 24sata dobila snimku srednjoškolaca koji se u praznoj učionici boksaju do krvi. Jedan od njih je odlikaš i predsjednik učeničkog vijeća. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Brucka 18.03.2019.

    Odkad ovo u Istri jedan na jedan???-u Istri se ne tuku ako ne ide 10 na jedan!!!

  • 18.03.2019.

    razlika izmedu vas i vasih djedova je ta da oni nisu imali mobitele

  • hrvoje1978 18.03.2019.

    Ja ne znam kud ovaj svijet ide kad se više ne smiješ ni pošorat u školi, ili to kaj profesor ima pornjavu u svom laptopu...Ova EU sranja su prevršila svaku mjeru majke mi moje mile...Pa u naše vrijeme su se radile sto puta luđe stvari i svi su ostali živi i zdravi...Gay populacije je bilo užasno malo baš zbog takvog načina života jer si probudio muškost u njima (i oni kaj su mislili da su gay nakon par pivi i šore su postali muškarci)...Debilizam živi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare