To je to što me zanima!

Nasilje u obitelji: Optužba protiv Giričeka u zastaru

Košarkaša Gordana Giričeka teretilo se da je bio nasilan i prema svojoj bivšoj supruzi Nataši Gulan i prema svom tada šesnaestomjesečnom djetetu
Vidi originalni članak

Zagrebački prekršajni sud donio je rješenje kojim je postupak protiv košarkaša Gordana Giričeka zbog obiteljskog nasilja obustavljen jer je nastupila zastara, piše jedan dnevni list.
Bivša Gordanova supruga Nataša Gulan košarkaša je zbog nasilja prijavila u srpnju 2005. godine, a prekršajni postupak vodio se u nazočnosti maloljetnog djeteta. Giriček je optužen da je 20. lipnja, kad je Nataša donijela njihovo tada 16-mjesečno dijete na druženje s ocem, odgurnuo majku i opsovao joj. Četiri dana kasnije majka je opet dijete dovela ocu. Kako je dijete plakalo, Giriček ga je počeo nasilno vući. Slično se ponovilo i 27. lipnja. Tada se dijete treslo i nije htjelo odvojiti od majke, a Giriček ga je silom oteo iz Natašinih ruku i stavio u auto.
U srpnju 2006. Giriček je na sudu zanijekao da je ikad bio nasilan prema majci i djetetu, a u listopadu na ročište nije došao. Na roćište u lipnju 2007. na raspravu nije došao još jedan svjedok koji je bio pozvan.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vemi 14.02.2008.

    Misfit, koji je tebi ku\'a\'?!

  • sinke 14.02.2008.

    svi su odvratni a najviše korumpirano pravosuđe.

  • triff 14.02.2008.

    marš smece jedno cigansko dabogda nikada ne krocio u hrvatsku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare