To je to što me zanima!

Nasilne curice: Vukla joj glavu po šljunku i tukla je bokserom

Žrtve, stručnjaci i nasilnici za Express govore o brutalnom nasilju među curicama. Roditelji čije su se kćeri našle na udaru okrutnih djevojčica preneraženi su svime
Vidi originalni članak

Grupa djevojčica se okuplja oko nemoćne žrtve, također djevojčice. Naizgled krhka bića pretvaraju se u trenu u okrutne nasilnice čije bi riječi i postupci šokirali svakog. 

Djevojčicu u svom fokusu bezočno vrijeđaju, psuju, nazivaju najpogrdnijim mogućim imenima, a onda se na žrtvu sruči bezbroj šamara, udaraca. Ona pada na tlo i tamo se nastavlja cipelarenje. Svemu je prethodilo detaljno dogovaranje na internetu gdje su se maoljetne zlostavljačice odlično zabavljale planirajući kako će psihički, emotivno i fizički uništiti svoju žrtvu, piše Express.

Ovakve su scene, nažalost, sve češće u našem okruženju. Ispred škola, na ulicama, po parkovima. Nasilje, kako mnogi vjeruju, nije isključiva karakteristika dječaka, već su mu jednako tako sklone i djevojčice.

Doista je šokantno što su u stanju napraviti onim vršnjakinjama koju obilježe kao žrtvu i predmet svoje agresije.

Roditelji čije su se kćeri našle na udaru okrutnih djevojčica preneraženi su onim što su njihove kćeri morale otrpjeti.

Brutalne ispovijesti nasilnih djevojčica pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Sluga Janko 09.06.2015.

    Negdje bi dr.Ante Pavlović bio od koristi kao npr. kod ovih agresivnih,on bi njih dobro iscentrirao

  • razmisli2x 08.06.2015.

    Svi vi koji kazete da je sustav kriv ili zakon ili plavi telefon obicno koristite to za skidanje krivice sa sebe, ne gospodo roditelj i jedino roditelj je odgovoran za ponasanje i odgoj svoje djece. Skola je tu da ih obrazuje, na tv jos uvijek ima fantasticnih programa, na ulici jos uvijek ima normalno obucenih djevojcica i jos uvijek imamo itekako dobre i pristojne djece,Djevojcice koje u osnovnoj skoli dolaze polugole obicno su najbolje prijateljice sa mamom i mame su itekako ponosne na sexi izgled svoje trinaestogodisnje djevojcice i itekako ponosne kada se posvadaju sa nekom starom susjedom jer eto to je dobro jer zna se zauzeti za sebe a i majka je ponosna sto joj kcer ima prelijepog decka (da napomenem to je djete od 13-14g) i onda dobijete ovakav ishod kada bude malo starija, ma bitno je da su mama i ona najbolje prijateljice i da njena mezimica moze reci da je njena mama najbolja a ne tamo neka stroga vjestica koja ocekuje od pristojnog ponasanja do odlicnih ocjena, koja ocekuje da nema rasprave sa njom, koja kontrolise od programa na tv do vrmena kada mora biti u kuci. Jedina razlika izmedu cool mame i stroge mame je COOL mama odgaja starlete a one stroge mame odgajaju visoko obrazovane zene.

  • yocko 08.06.2015.

    Bježite dečki idu cure..

Komentiraj...
Vidi sve komentare