To je to što me zanima!

Nasilnici pretukli ženu na ulici: Slomili su joj ruku i obje noge

Riječ je o ženi koja je već bila žrtva brutalnog napada u lipnju prošle godine kada je zatočena u garažu te su joj nakon iživljavanja ošišali kosu. Zbog toga je bilo privedeno troje ljudi
Vidi originalni članak

Ženu koja je na liječenju u KBC Split prošle je noći u Solinu presrela skupina muškaraca i slomila joj jednu ruku i obje noge. Teško ozlijeđena B. R. (38) je tijekom utorka još uvijek bila pod šokom i nije u stanu podrobnije opisati napadače, piše Slobodna Dalmacija.

Izjavila je kako ju je dočekala skupina muškaraca i pretukla. Presreli su je na mirnom području pri samom spoju Klisa sa Solinom. Toliko je premlaćena da ima teške ozlijede: frakturu jedne ruke i frakture obje noge. 

Riječ je o ženi koja je već bila žrtva brutalnog napada u lipnju prošle godine kada je zatočena u garažu te su joj nakon iživljavanja ošišali kosu. Zbog toga je bilo privedeno troje ljudi, među kojima i njen bivši izvanbračni suprug.

S njim je 38-godišnja B. R. bila u izvanbračnoj vezi koja je prekinuta prošle godine.

Prvi suprug joj je ubijen 1998. godine nakon pucnjave u splitskoj diskoteci Metropolis kada je izvukao pištolj i uperio ga u poznatog splitskog ugostitelja. Ovaj je u samoobrani uzvratio paljbom i teško ranio napadača koji je u bolnici preminuo. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • LeeLilačaLoo 10.07.2019.

    Pa makni se ženo... ubit će te nakaza.

  • douglas_1 10.07.2019.

    Kad se s posijama zmešaš svinje te pojedu.

  • barba1 10.07.2019.

    Uvesti kineske zakone i sve "hrabre" momke rješiti jednom zauvjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare