To je to što me zanima!

Nasilnika (19) koji je tukao mladića ostavili u pritvoru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Borba za život: Liječnici u Klaićevoj još se bore za život premlaćenog mladića kojeg su našli u komi. Priključen je na respirator i u teškom je stanju...
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu ispitao je 19-godišnjeg D. V. kojeg terete za nanošenje teških ozljeda S. U. (17) iz zagrebačke Ferenščice. Zadržali su ga u pritvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke ali i od ponavljanja djela.
D.V., koji se na tulumu u noći na nedjelju posvađao sa 16-godišnjakom, pijan je pao na S. U. Mladića koji je ležao na podu udario je nogom. S.U. ostao je bez svijesti ležati na parkiralištu trgovačkog centra. Pronašla ga je policija. Prevezli su ga u Klaićevu bolnicu. Kako doznajemo, njegovo zdravstveno stanje i dalje je teško. Mladić je u životnoj opasnosti. I dalje je u komi, a diše uz pomoć respiratora. Liječnici kažu kako je njegov oporavak neizvjesan. Nasilnika koji ga je pretukao optužuju i za nasilničko ponašanje prema 16-godišnjaku.
Za teško premlaćivanje mogao bi dobiti do tri godine zatvora. No ako njegovo zdravlje bude trajno narušeno, prijeti mu i do osam godina zatvora. Za premlaćivanje sa smrtnom posljedicom kazna je do deset godina zatvora. Za nasilničko ponašanje u zatvoru može odležati i do tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • olimpijada 12.02.2009.

    dajte da vidimo i tu budalu ,njegove roditelje....

  • gmolak 12.02.2009.

    \'\'Za premlaćivanje sa smrtnom posljedicom kazna je do deset godina zatvora. Za nasilničko ponašanje u zatvoru može odležati i do tri godine.\'\' Šta znači taj dečko mora umrijeti da bi njegov napadač dobio i tih jadnih maksimalnih 10 godina? Pa to je nevjerojatno. Stvarno mi se povraća od ovakvih vijesti....

  • Zeljk0 11.02.2009.

    osam godina??? deset godina? jeste poludili?? pa pijan vozac ako ubije pjesaka dobije cca 3 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare