To je to što me zanima!

Velika akcija: Zaplijenili 159 kg 'trave', ukradene aute, oružje...

AKCIJA EUROPOLA: Policiji je bilo sumnjivo što kuće u Valenciji imaju velike mjere osiguranja. Vođa organizacije je Poljak koji je podršku imao u dva španjolska političara...
Vidi originalni članak

Europol je u koordinaciji s španjolskom i poljskom policijom uhitio 13 kriminalaca koji su krijumčarili velike količine marihuane u Poljsku i Njemačku.  

Zaplijenili su 159 kilograma marihuane, 73.000 eura, oružje i šest automobila od kojih su dva ukradena. Uhvatili su tako što su ih dulje vrijeme pratili. Naime, kriminalci su u Valenciji imali nekoliko kuća u kojima su uzgajali marihuanu. 

Policiji je bilo sumnjivo što kuće imaju velike mjere osiguranja i što kuće čuvaju naoružani zaštitari. Vođa zločinačke organizacije je Poljak koji je podršku u kriminalnim aktivnostima imao od dva španjolska političara. Jedan od njih je bio zadužen za upravljanje iznajmljenim kućama u Valenciji, a drugi se bavio međunarodnom distribucijom droge.

Nakon što je španjolska policija saznala sve detalje o kriminalnoj skupini, obavijestili su poljsku policiju. Tada su oni proveli istragu i utvrdili da ista skupina krade aute po Španjolskoj te ih prodaje u Poljskoj. Naknadno su pronašli 38 automobila koji su ukradeni u Španjolskoj s prekucanim brojevima šasije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ArinaDraženović 29.12.2016.

    Ajde za aute ali ovo za vutru je živi bed!!!!!!

  • Boki8 23.12.2016.

    Mogu mislit kad su zapalilo tu travu da su svi zitelji Valencije taj dan hodali osamuceni/napuseni.

  • bukachev 23.12.2016.

    i shebali ljudima bozic!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare