Obavijesti

News

Komentari 9

Velika akcija: Zaplijenili 159 kg 'trave', ukradene aute, oružje...

Velika akcija: Zaplijenili  159 kg 'trave', ukradene aute, oružje...
1

AKCIJA EUROPOLA: Policiji je bilo sumnjivo što kuće u Valenciji imaju velike mjere osiguranja. Vođa organizacije je Poljak koji je podršku imao u dva španjolska političara...

VIDEO

Europol je u koordinaciji s španjolskom i poljskom policijom uhitio 13 kriminalaca koji su krijumčarili velike količine marihuane u Poljsku i Njemačku.  

Zaplijenili su 159 kilograma marihuane, 73.000 eura, oružje i šest automobila od kojih su dva ukradena. Uhvatili su tako što su ih dulje vrijeme pratili. Naime, kriminalci su u Valenciji imali nekoliko kuća u kojima su uzgajali marihuanu. 

Policiji je bilo sumnjivo što kuće imaju velike mjere osiguranja i što kuće čuvaju naoružani zaštitari. Vođa zločinačke organizacije je Poljak koji je podršku u kriminalnim aktivnostima imao od dva španjolska političara. Jedan od njih je bio zadužen za upravljanje iznajmljenim kućama u Valenciji, a drugi se bavio međunarodnom distribucijom droge.

Nakon što je španjolska policija saznala sve detalje o kriminalnoj skupini, obavijestili su poljsku policiju. Tada su oni proveli istragu i utvrdili da ista skupina krade aute po Španjolskoj te ih prodaje u Poljskoj. Naknadno su pronašli 38 automobila koji su ukradeni u Španjolskoj s prekucanim brojevima šasije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.