To je to što me zanima!

Našli mrtvog mladića, trebaju pomoć građana u identifikaciji

Tijelo su pronašli u napuštenom riječkom hotelu. Nije bilo nikakvih dokumenata u blizini, pa ga policija ne može identificirati. Mladić je imao između 20 i 25 godina
Vidi originalni članak

Prošlog četvrtka oko 14 sati u napuštenom riječkom hotelu pronađeno je mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Nesretnik nije imao nikakve dokumente, ni predmete kojima bi se mogao utvrditi identitet.

Riječ je o muškarcu starosti između 20 do 25 godina, visine 180 cm, vitke tjelesne građe, kraće smeđe kose, klinastog lica, brade neobrijane 3-4 dana. 

Mladić je nosio tamnu jaknu s kapuljačom koja se zatvara patentom, gornji dio trenerke svijetlo plave boje s tri vodoravne crte u visini ramena, narančastu polo majicu, traper hlače tamno plave boje i bokserice s okomitim prugama. Na nogama je imao sive čarape i tenisice crne boje. Imao je i dva ključa na privjesku u obliku morskog konjica.

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je fotografiju trupla i moli građane za pomoć u identificiranju nesretnog mladića. U slučaju posjedovanja korisnih informacija, mole građane da nazovu broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 252

  • marssa 02.02.2011.

    Strašno... Tako mlad, a nema nikoga....

  • user_81888 02.02.2011.

    Boze dragi, stvarno cudan slucaj... jadan momak na koji god nacin da je umro... ali mi nije jasno da ga nitko ne trazi, i da nikome uopce nije poznat. ipak je cijela hrvatska vidila sliku...

  • NitkoPoseban 02.02.2011.

    Piše danas u Novom listu da su ga identificirali zahvaljujući dojavi građana. S familijom nije u dobrim odnosima pa ga nitko nije prijavio kao nestalog. Ima 27 godina, iz Rijeke je i počinio je samoubojstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare