To je to što me zanima!

Našli pet kostura ubijene djece u "domu strave"

Djeca su ubijena, izrezana na komade i spaljena. Policija je u domu pronašla u štokove urezane pozive u pomoć. Imaju oko 100 sumnjivaca
Vidi originalni članak

Dom za djecu “Haut de la Garenne” na britanskom otoku Jerseyu godinama je bio dom strave. Glasine kako su u danas zatvorenoj zgradi djeca zlostavljana, silovana i mučena potvrđene su nakon što je policija pronašla pet kostura djece, koja su imala između 4 i 11 godina. Djeca su ubijena, razrezana na komade i spaljena. Policija je u domu pronašla u štokove urezane pozive u pomoć. Imaju oko 100 osumnjičenih bivših zaposlenika stravičnog dječjeg doma. Ipak, upozoravaju da će ubojice možda izbjeći kaznu. Stručnjaci ne mogu sa sigurnošću utvrditi kad su djeca ubijena. Zna se da su spaljena i zakopana kasnih '60-ih ili ranih '70-ih godina prošlog stoljeća.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pekinezerka 31.07.2008.

    ako se sumnjalo da je tako, zašto nitko nije provjerio i pokušao im pomoći??? ovako su ostali samo njihovi zazivi na zidovima,a životi male djece pred kojima je bio život, otišli su u nepovrat... žalosno je znati da i toga ima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare