To je to što me zanima!

Našli šest tijela: Kći pištoljem smaknula cijelu obitelj pa sebe

Austrijska policija je u četvrtak u kući u mjestu Schildberg pronašla šestero mrtvih članova jedne obitelji. Tužitelj je potvrdio da među mrtvima ima troje djece
Vidi originalni članak

Austrijska policija je u četvrtak u kući u mjestu Schildberg pronašla šestero mrtvih članova jedne obitelji. Tužitelj je potvrdio da među mrtvima ima troje djece, starih između sedam i deset godina.

Sumnja se na obiteljsku dramu. Kako se navodi, riječ je o višestrukom ubojstvu i samoubojstvu. Navodno je kći (35) pištoljem ubila majku (59), brata (40) i troje djece - dva sina stara devet i deset godina te kćer staru sedam godina. Na kraju je presudila i sebi, pišu mediji.

Krvavi događaj navodno se zbio prije tri dana, ali ta informacija još nije potvrđena. Ubijena djeca danima se nisu pojavljivala u školi, javlja Kronen Zeitung.

Kako navodi Bild, policija trenutno ne želi objavljivati nikakve detalje zločina. Istraga je u tijeku, a tijela žrtava poslana su na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • talman 01.12.2016.

    Užas, podsjeća na onaj slučaj amityville

  • M_L_Kras 01.12.2016.

    Stvarno strasno i sve stoji al molim vas, nije sad svijet otisao u onu stvar niti je gore nego prije, ovakvih slucajjeva ima oduvijek a ne od danas ili jucer.

  • SOTONIST 01.12.2016.

    To su vam blagodati "civilizacije".Covijek ima sve i istovremeno nema NIŠTA.Granice i uvijeti po svuda a covijekov duh u zatvoru.Cijelo drustvo se temelji na tlacenju i iskoristavanju slabijih.Nece dobro zavrsit.Toliko mnogo ljudi a tako malo duša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare