To je to što me zanima!

Nasrnuli na četvoricu mladića, jedan od njih je teško ozlijeđen

Najstariji napadnuti mladić (28) je s prijelomom prevezen u KB Dubrava. Njegovi prijatelji prošli su tek s modricama i pomoć potražili su u Klinici za traumatologiju
Vidi originalni članak

Na samo božićno jutro potukla se grupa muškaraca u zagrebačkom noćnom klubu Urnebes. Nakon kratke razmirice u unutrašnjosti kluba, nepoznati napadači i vani su nasrnuli na četiri mladića (28,25,26,25). 

Najstariji od njih je teško ozlijeđen te je s prijelomom prevezen u KB Dubrava. Njegovi prijatelji prošli su samo s modricama, a liječničku pomoć potražili su u Klinici za traumatologiju. 

Navodno je tučnjavi kumovao alkohol. Policija istražuje slučaj i traga za napadačima.

Samo sat vremena poslije, nakon svađe, nepoznati dvojac napao je na ulici mladića (19) na Trgu Johna Fitzgeralda Kennedyja. Nakon provoda u obližnjem noćnom klubu teško su ga ozlijedili. Hitna pomoć ga je odvezla u KBC Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • arcanius 27.12.2014.

    i kaj sad?... pijanci se pošorali i to je čudno?... pa po to su i jedni i drugi išli... a i ovaj telac kaj je na trgu JFK-a dobil po šajbi... točno se zna po kaj se ide u noćni klub... ne bum napisal jer bum dobil ''express kick in the ass'' od admina :)

  • user_130878 27.12.2014.

    tabranit te jebene cajke u hr jacale cas one vise

  • ciara46 26.12.2014.

    Narodnjački klubovi, cajke,alkohol, određena divlja populacija ovoga grada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare