To je to što me zanima!

Nasrnuo na Vlahušića jer mu nije htio odgoditi dug?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dubrovnik: Muškarac je kod gradonačelnika išao zbog odgode isplate duga i navodno nasrnuo na Vlahušića koji kaže da nije bilo ničeg dramatičnog
Vidi originalni članak

Dubrovačkog gradonačelnika Andru Vlahušića napao je Mato R. koji je s gradonačelnikom bio na sastanku oko odgode duga za svoju konobu. Dobio je rješenje od 1. lipnja izađe iz zakupa prostora u gradskom vlasništvu, jer duguje 70.000 kuna. Rođakinja muškarca koja je bila kod Vlahušića ispričala je za Dubrovački vjesnik da Vlahušić nije imao razumijevanja za dug. Rekao je navodno Mati R. da izađe iz prostora i da će mu dati 'socijalnu pomoć'. Na to je on izgubio živce i nasrnuo na Vlahušića. Vlahušić je pak nakon incidenta rekao da nije bilo ničeg dramtičnog.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • šetač 21.05.2010.

    pa hajde možda je to početak, dok se i ostale političare ne počne udarati nema nama naprijed. kad se krene s batinama ili likvidacijama (ne dao Bog) tek tada će prestat krasti i uništavat ovaj narod.

  • odin0000 21.05.2010.

    Strasan vam je Vlahusic...pricekajte jos malo pa cete vidit koliku je sebi blagajnu nakupio... Dube jest kakva jest , al barem je nesto cinila za grad , a dok je V. na vlasti , grad propada ... al glavno da debili glasaju za njega , Zivio narod!

  • stari mudrac 21.05.2010.

    vražji vlahušić. viš ti kako on nije socijalno osjetljiv ! pa ne mogu vjerovati, tog ugostitelja treba na robiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare