To je to što me zanima!

Nastao je kaos: Zabunom na razgovor pozvali 61.000 ljudi

Švedska: Pogriješili su prilikom slanja e-mailova u kojima pozivaju na razgovor za posao. Trebalo je doći njih 1000. Nastao je kaos na cesti, pa je intervenirala policija
Vidi originalni članak

Pravi kaos je nastao kada se na razgovoru za posao za jednu švedsku kompaniju slučajno pojavila 61.000 ljudi. Kaos u jednoj od najprometnijih ulica u Stockholmu bio je toliki da je na kraju morala intervenirati policija, piše Telegraph.

Naime, do pogreške je došlo prilikom slanja e-mailova, objasnio je Clas Olsson iz odjela za ljudske resurse. Umjesto da na intervju pozovu izabranih 1000 kandidata, na dan razgovora pojavilo ih se mnogo više - gotovo svi registrirani nezaposleni u gradu.

Na tisuće ljudi, sretnih što su dobili priliku za razgovor, čekalo je na ulici pred ulazom u zgradu. Nakon što se oglasio alarm za uzbunu, a potom pojavila i policija, ljudi su se vidno uznemirili.

Olsson, odgovoran za slanje e-mailova, ispričao se svima koji su zabunom dobili poziv.

Stopa nezaposlenosti u Švedskoj u siječnju je iznosila 8.6 posto.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • marijaterezija2 27.02.2014.

    Javilo ih se stvarno puno, šteta što je bila greška, posao želim svima

  • Prva Proleterska 27.02.2014.

    Tu foru će sad netko iskoristiti , za organizovanje demostracjuna . Dođe ti pola grada na nogu , a ti vićeš sa unaprijed pripremljene bine u njihovo ime: Dole Vlada , mene za predsjednika ! Ajme da me Kara ne ćuje!

  • black_cat 27.02.2014.

    kod nas sigurno nebi bio ovakav odaziv bez obzira na broj nezaposlenih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare