To je to što me zanima!

Nastavlja se crni niz: U sudaru kraj Belišća poginuo je biciklist

I danas je nastavljen crni niz na prometnicama u Osječko-baranjskoj županiji. U naletu automobila na mjestu nesreće poginuo je vozač bicikla
Vidi originalni članak

Biciklist je smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na valpovačkoj obilaznici kod skretanja za Belišće, prenosi Glas Slavonije.

Za vrijeme očevida promet valpovačkom obilaznicom bio je obustavljen, a djelatnici Policijske postaje Belišće preusmjeravali su promet na gradske ulice Valpova

Posljednjih šest dana već su četiri osobe poginule u prometu u Osječko-baranjskoj županiji. Osoba koja je poginula jutros kod Belišća 18. je žrtva na prometnicama u ovoj županiji tijekom 2016.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • walterzenga 13.10.2016.

    šta radi murija, otkaz ministru

  • kanader 13.10.2016.

    Piše jutros a ne zna se da li bila noć ili po danu. U Požegi policajci su utjerali u red kaznama bicikliste a u NG policajci piju po birtijama. Jučer jedva izbjegao neosvijetljenig biciklista na području PP NG. Kiša padala i bio mrak, išao s posla iz noćne i iz drugog smjera auto. Mislim da mrvica falila da ga nema. Stao nakon 50m na ugibalište i mislio sam da ću "ubiti" šakama biciklista. Kada prolazio kraj mene rekao mu za svjetla i prsluk a on mi pokazao prst. I da ga lupio ja bi bio kriv. Njega nema a ja ga moram nositi na duši. Neosvijetljeni biciklisti su goxna koja ne misle ni na sebe niti na druge. Da ne bi bilo nejasno i ja vozim bic svaki tj. 200 km i osvjetljen sam.

  • kiki 007 13.10.2016.

    striko moj povivao u miru Bozjem :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare