To je to što me zanima!

Nastavlja se istraga u Fažani: Žrtva (65) je pekar iz Vodnjana

Policija je potvrdila da je muškarac, koji je pronađen u ponedjeljak navečer u stanu u Puljskoj ulici, ubijen. Na tijelu ima tragova nasilja, no ne zna se čime je ubijen
Vidi originalni članak

Policija nastavlja očevid u Puljskoj ulici na broju 41, u Fažani, gdje je u ponedjeljak oko 20 sati nađen mrtav 65-godišnji muškarac.

Istarska policija je u utorak ujutro potvrdila da je muškarac ubijen. 

Kako neslužbeno doznajemo, žrtva je M. P., pekar iz Vodnjana koji je sa suprugom živio u stanu u Puljskoj ulici. Na tijelu ubijenog pronađeni su tragovi nasilja, no čime je usmrćen policija još nije priopćila.

Istražitelji su sinoć pretraživali stan i okolicu zgrade, spremnike za otpad u blizini i obližnji šumarak , u potrazi za tragovima i vjerojatno oružjem ili predmetom kojim je muškarac usmrćen, a istraga je na terenu nastavljena i danas. 

Kako se doznaje, mrtvog muškarca je u stanu pronašla supruga koja je i pozvala policiju. Po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika Mirka Grujića koji je rukovodio očevidom tijelo je odvezeno na obdukciju u Opću bolnicu u Puli kako bi se utvrdio uzrok smrti. 


Idi na 24sata

Komentari 23

  • maxabc 28.01.2015.

    da da, Istrijani su ga rjesili. Ajde ne baljezgajte gluposti, to su njegovi siptari , vjerojatno zbog nekih nerjesivih razmirica napravili

  • 69diš 27.01.2015.

    napisala ja sinoć

  • 69diš 27.01.2015.

    napisala sam sinoć da nije fažanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare