To je to što me zanima!

Nastavljaju potragu za dvojicom muškaraca iz prevrnutog čamca

Trojica muškaraca bila su u subotu ujutro u čamcu koji se prevrnuo u Karlovcu. Jedan je uspio isplivati iz rijeke, a drugu dvojicu nastavljaju tražiti i u nedjelju ujutro
Vidi originalni članak

Od jutarnjih sati nastavlja se s potragom i pretragom terena za dvojicom muškaraca koji su u nedjelju nestali nakon prevrtanja čamca na slapu nabujale rijeke Korane na Turnu u Karlovcu.

Podsjetmo u subotu oko 11.15 sati, na ušću rijeke Korane i Mrežnice na Turnu, na slapu se prevrnuo čamac u kojem su se nalazila tri muškarca. Jedan je isplivao na obalu Korane, a dvojica muškarca i čamac nestali su u nabujaloj i brzoj Korani. Odmah je pokrenuta potražna akcija u kojoj su sudjelovali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Karlovac i policijski službenici Policijske uprave karlovačke. 

Iz HGSS Stanice Karlovac su izvijestili da su nakon dojave na teren uputili sedmero spašavatelja koji su uz pomoći pripadnika JVP Karlovac i Policije započeli s pretragom rijeke Korane uzvodno od gradskog kupališta u Karlovcu. 

POTRAGA U KARLOVCU Čamac im se prevrnuo: Jedan je uspio isplivati, dvojicu još traže

- Nakon uzvodnog pregleda nabujalog korita rijeke Korane, smjer akcije je promijenjen te se krenulo s detaljnom pregledom nizvodno od mjesta prevrtanja. Pregled je nastavljen i poslije ušća Korane i Kupe kako bi se pronašao čamac te je isti pronađen u 16 sati, četiri i pola sata nakon prevrtanja, u mjestu Brođani, gotovo 15 kilometara od mjesta nesreće - kazali su u HGSS-u,  koji od jutarnjih sati nastavlja s potragom za nestalim muškarcima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dr.Gonzo. 18.10.2020.

    Vise srece drugi put.

  • brocker 18.10.2020.

    Neozbiljno ponašanje, prsluk za spašavanje i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare