To je to što me zanima!

Natascha Kampusch otmičaru je rodila dijete pa ga zakopala?

Političari su opet potaknuli raspravu o Nataschinom slučaju, a čelnik opozicijske stranke u Austriji istaknuo je kako je policija "ignorirala" dokaze o rođenju djeteta"
Vidi originalni članak

Natascha Kampusch navodno je tijekom zatočeništva rodila dijete Wolfgangu Priklopilu, muškarcu koji ju je oteo 1998. i zatočio na osam i pol godina. Njen slučaj preispituje se još od 2006. godine nakon što je pobjegla iz Priklopilove kuće. Političari su u srijedu ponovno potaknuli raspravu o Nataschinom slučaju, a čelnik opozicijske stranke u Austriji, Heinz Strache, istaknuo je kako je policija "ignorirala" dokaze o rođenju djeteta, kojeg je djevojka kasnije zakopala u vrtu kuće u kojoj je bila zatočena, javlja Daily Mail.

Također, tvrde i da su policija i socijalni službenici zataškali informacije o djetetu, čiji se otac ubio samo nekoliko sati nakon što je Natascha uspjela pobjeći. Austrijske stranke pozvale su na novu istragu nakon što su glasine o djetetu procurile u javnost. Političari su uvjereni da istraga nije dobro provedena. Kažu i da su nakon pretrage kuće policajci navodno pronašli dnevnik djevojke u kojem se dijete spominje, a našli su i pramen dječje kose.

Osim toga, dok su pretraživali kuću, policijski psi su pronašli nešto u vrtu, ali se to nikada nije dalje istraživalo. Austrijski političari i vlasti nastoje da se slučaj istraži do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • user_49141 01.12.2011.

    Ljudi su najveća stoka, koja svrha iznositi ovakve stvari u javnosti. Ono što je htjela reći, rekla je. Pustite curu na miru, dovoljne su joj njene traume, šta joj još treba dolijevati ulje na vatru.

  • krizia 01.12.2011.

    meni ona nekako djeluje neiskreno

  • seronja 01.12.2011.

    Godinama je bila zatočena, bez ikakvog obrazovanja. Nažalost MORA pisat knjige i govoriti šta joj se događalo ako želi živjet nekim "normalnim" životom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare