Obavijesti

News

Komentari 42

Natascha Kampusch otmičaru je rodila dijete pa ga zakopala?

Natascha Kampusch otmičaru je rodila dijete pa ga zakopala?
3

Političari su opet potaknuli raspravu o Nataschinom slučaju, a čelnik opozicijske stranke u Austriji istaknuo je kako je policija "ignorirala" dokaze o rođenju djeteta"

VIDEO

Natascha Kampusch navodno je tijekom zatočeništva rodila dijete Wolfgangu Priklopilu, muškarcu koji ju je oteo 1998. i zatočio na osam i pol godina. Njen slučaj preispituje se još od 2006. godine nakon što je pobjegla iz Priklopilove kuće. Političari su u srijedu ponovno potaknuli raspravu o Nataschinom slučaju, a čelnik opozicijske stranke u Austriji, Heinz Strache, istaknuo je kako je policija "ignorirala" dokaze o rođenju djeteta, kojeg je djevojka kasnije zakopala u vrtu kuće u kojoj je bila zatočena, javlja Daily Mail.

Također, tvrde i da su policija i socijalni službenici zataškali informacije o djetetu, čiji se otac ubio samo nekoliko sati nakon što je Natascha uspjela pobjeći. Austrijske stranke pozvale su na novu istragu nakon što su glasine o djetetu procurile u javnost. Političari su uvjereni da istraga nije dobro provedena. Kažu i da su nakon pretrage kuće policajci navodno pronašli dnevnik djevojke u kojem se dijete spominje, a našli su i pramen dječje kose.

Osim toga, dok su pretraživali kuću, policijski psi su pronašli nešto u vrtu, ali se to nikada nije dalje istraživalo. Austrijski političari i vlasti nastoje da se slučaj istraži do kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca