To je to što me zanima!

Natjerala ga na seks: Učenik će dobiti 750.000 dolara odštete

Srednja škola James Madison u Brooklynu poznata je po seks skandalima. Navodno je i sama škola u procesu zbog optužbe za prikrivanje slučajeva seksa s maloljetnicima
Vidi originalni članak

Erin Sayar optužena da je za 16-godišnjeg učenika nabavila marihuanu, njome ga 'opskrbila', a potom natjerala na seks dobila je deset godina zatvora s mogućnošću smanjenja kazne. Učenik će pak dobiti oko 750,000 dolara odštete. Sayar se, prema presudi, s učenikom seksala osam puta, u autu i u učionici, piše Mirror.

Sve se zbilo 2011. a za događaj se saznalo nakon što je u školi sve prijavila njegova djevojka. Učenikova majka potom je tužila profesoricu i grad tvrdeći da njezin sin ima emocionalne traume zbog incidenta i na kraju dobila presudu.

Sayar je ostavio muž, morala se prijaviti u registar seksualnih prijestupnika, te je ostala bez dozvole za rad u školi. Navodno se poslije i razboljela.

Srednja škola James Madison u Brooklynu poznata je po seks skandalima. Profesorica engleskog koja je osuđena zbog seksualnog odnosa s učenikom (15) izdržava kaznu od 10 godinu, a učeniku mora platiti i odštetu od oko milijun američkih dolara. Dječakova obitelj navodno je već primila dio odštete od škole u iznosu od 125 tisuća dolara. Još se procesuiraju neki seksualni prijestupi iz 2009. godine.

Navodno je i sama škola u procesu zbog optužbe za prikrivanje slučajeva seksa s maloljetnicima.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Maroje1 20.11.2017.

    Amerika je debino društvo po nekim kriterijima. Ne zbog učiteljice nego zbog kazne koju je dobila. Da je bombardirala Bliski istok i ubila tisuće civila dobila bi medalju za hrabrost te mjesto u eliti

  • Prva Proleterska 31.08.2017.

    Nešto me je strah u posljedne vrijeme . Jedna moja je imala 15godina a ja bome 19. Mogli su me tad strpati u zatvor i optužiti me a mala imala sise , nijedna prije a ni poslije tako velike !

  • FejkForever 29.08.2017.

    Kažu, natjerala ga na seks. Natjerao ga je njegov vlastiti, "neposlušni" kujac i još će dobiti odštetu za neposluh :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare