Obavijesti

News

Komentari 67

Natjerala ga na seks: Učenik će dobiti 750.000 dolara odštete

Srednja škola James Madison u Brooklynu poznata je po seks skandalima. Navodno je i sama škola u procesu zbog optužbe za prikrivanje slučajeva seksa s maloljetnicima

VIDEO

Erin Sayar optužena da je za 16-godišnjeg učenika nabavila marihuanu, njome ga 'opskrbila', a potom natjerala na seks dobila je deset godina zatvora s mogućnošću smanjenja kazne. Učenik će pak dobiti oko 750,000 dolara odštete. Sayar se, prema presudi, s učenikom seksala osam puta, u autu i u učionici, piše Mirror.

Sve se zbilo 2011. a za događaj se saznalo nakon što je u školi sve prijavila njegova djevojka. Učenikova majka potom je tužila profesoricu i grad tvrdeći da njezin sin ima emocionalne traume zbog incidenta i na kraju dobila presudu.

Sayar je ostavio muž, morala se prijaviti u registar seksualnih prijestupnika, te je ostala bez dozvole za rad u školi. Navodno se poslije i razboljela.

Srednja škola James Madison u Brooklynu poznata je po seks skandalima. Profesorica engleskog koja je osuđena zbog seksualnog odnosa s učenikom (15) izdržava kaznu od 10 godinu, a učeniku mora platiti i odštetu od oko milijun američkih dolara. Dječakova obitelj navodno je već primila dio odštete od škole u iznosu od 125 tisuća dolara. Još se procesuiraju neki seksualni prijestupi iz 2009. godine.

Navodno je i sama škola u procesu zbog optužbe za prikrivanje slučajeva seksa s maloljetnicima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.