To je to što me zanima!

Natko Beck: 'Covid pošteđuje djecu, za njih je gripa opasnija'

Specijalist radiologije dječje bolnice na Srebrnjaku Natko Beck rekao je za N1 da je, ako pogledamo u prošlost, Covid -19 blaga pandemija
Vidi originalni članak

Ovo pandemija je simpatična prema nama jer pošteđuje djecu. Bolest je opasna, ali ne spada u civilizacijski ugrožavajuće, barem ne zasad. Djeca gotovo uopće ne obole, meni je to dovoljno da je proglasim blagom. Za djecu je opasnija gripa. Dobro je što je zbog covida gripa bila potisnuta - rekao je liječnik Natko Beck za N1 te dodao kako je na Srebrnjaku dosad bilo nekoliko bolesne djece, svi s blagim simptomima.

KRAJ KORONE? Covid će se liječiti tabletama? Pfizer će do kraja godine na tržište izbaciti anti-covid pilulu

Dječja bolnica Srebrnjak, istaknuo je, nije puno patila zbog koronavirusa

- Ipak, usporio se postupak dolaska u bolnicu. Ove godine je jako teško biti ravnatelj velike bolnice jer je teško održavati veliki sustav, a da su svi zadovoljni.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dalijan 27.04.2021.

    A vidi ipak ima gripe😂😂😂

  • cjepivonepostoji 27.04.2021.

    "COVID pošteđuje djecu"??? To je točno, ali: Kako to da ih pošteđuje? Korona je virus,a virusi su živa bića bez inteligencije (kao npr. drvo ili cvijet). Onda kako biće bez inteligencije razlikuje djecu od ostalih? Npr. pravi prirodni virus gripe, koje normalno nema inteligenciju, NE BIRA i ne razlikuje! Napada sve. Od djeteta do staraca ! Onda korona nije umjetno stvoren virus? A da ne spominjen da kako prirodni virus preživljava sva godišnja doba,t tj. niske i velike temperature! Pa tko još vjeruje u bajke "prirodni korona-virus" ???

  • stremiti 27.04.2021.

    Od kud su tebe izvukli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare