To je to što me zanima!

NATO na Kosovu zatvorio granične prijelaze u Srbiju

Snage NATO-a zatvorile su granicu Kosova sa Srbijom nakon što su srpski prosvjednici u utorak palili i uništavili objekte na graničnim prijelazima
Vidi originalni članak

Snage NATO-a na Kosovu zatvorile su sjevernu granicu Kosova prema Srbiji nakon što su srpski prosvjednici u utorak palili i uništavili objekte na graničnim prijelazima Jarinje i Brnjak. Prosvjednici su tada stizali organizirano, autobusima i autima te su bili naoružani bombama, a kosovska policija se pred njima povukla u obližnji tunel. Zatvaranje granice dodatno će razjariti Srbe s Kosova, kao i Vladu u Srbijji, smatra BBC-jev izvjestitelj Nick Thorpe. Granica prema Srbiji trebala bi biti zatvorena naredna 24 sata.

KFOR: SRPSKI ČELNICI SU ODGOVORNI ZA NEREDE
Zapovjednik KFOR-a, francuski general Xavier de Marnhac, kritizirao je ponašanje lokalnih srpskih čelnika tijekom nemira na graničnim prijelazima sa Srbijom.
- Neki lokalni čelnici u  utorak su poduzeli veliku odgovornost uvlačeći žene i djecu u tu operaciju i tako su riskirali njihove živote. Nije se desilo najgore, ali čelnici moraju dobro razmisliti kada vode takve prosvjede - rekao je general de Marnhac. On je dodao kako je trenutna situacija na sjeveru Kosova pod nadzorom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sanni_37 20.02.2008.

    Pandur,trula ti je majka,a i tvoj mozak,fukaro jedna!

  • mytzek 20.02.2008.

    Martić je isto bio \"lokalni čelnik\" kada je krenulo kod nas...

  • pandur 20.02.2008.

    jedva čekam da pobiju taj truli srpski narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare