To je to što me zanima!

NATO-ov zapovjednik: Savez računa na Hrvatsku pomoć

Ministar obrane ugostio je Stephanea Abriala. Rekao je kako još nema potrebe da se hrvatske vojne snage uključe u sukobe u Libiji. Abrial je pohvalio hrvatsku vojsku
Vidi originalni članak

Ministar obrane Davor Božinović ugostio je u srijedu zapovjednika NATO-ovog stožera za transformacije Stephanea Abriala. Božinović je nakon sastanka kazao da tema nije bila Libija, no spomenuo je kako u stožeru NATO-a traju razgovori o jačem angažmanu u toj zemlji. Još nema zahtjeva da se hrvatske vojne snage pridruže saveznicima u sukobima u Libiji. Zapovjednik Abrial pohvalio je hrvatsku vojsku istaknuvši kako su spremnost pokazali u mirovnim misijama u Afganistanu. Dodao je da NATO savez računa na Hrvatsku u budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • čegevara_1 25.03.2011.

    Zove Obama Jadranku i pita je: ˝Hoćete li nam se pridružiti sa hrvatskim avionima u napadu na Libiju?˝ Jadranka odgovori˝:˝ Pa znate rado bi, ali nam nažalost ni jedan nije ispravan.˝ Na to će Obama:˝Ma znam, samo vas zajebavam˝.

  • jhonny 24.03.2011.

    sad če HR dignut flotu svojih a,b,c,d,e, lovaca i razjebat cijelu libiju

  • Prva Proleterska_1 24.03.2011.

    E sada se opet možete gadno ISTORIJSKO zajebati , budete se povinuti ovoj njegovoj želji , da i vas uvuće u govna. Ova molba je potpuno istoga ranga i po visini odašiljanja kao i po naslovu primaoca, kao što je bila molba HITLERA NDH za njihov doprinos konaćnoj pobjedi na Istoćnoj fronti Velikoga Rajha . Ovo je svinjarija prve vrste, praktićki najveći škandal što si ga je NATO do sada dozvolio ućiniti. Dajte mu odma PERSONA NON GRATA oćete li dobro RH. Libija je slobodna država, gde je opozicija pala na podtalno djelovanje zapadnih agenata i doćepajući se oružja krenula prema legalni vlastima. Pa zar to i Srbi nisu ućinili? RH se može prikljućiti samo Turskoj u njezinim stavovima neumješavanja. SRAMOTA hdz-eja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare