To je to što me zanima!

Natovarili kolica i išetali van s robom vrijednom 4000 kuna

Najmlađi (23) je gurao kolica, dok je 25-godišnjak otvorio vrata trgovine kako bi njegov mlađi suradnik s punim kolicima izašao iz trgovine a da ne plate niti jednu lipu
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je provelo prvo ispitivanje 25-godišnjeg muškarca koji je u istražnom zatvoru zbog kaznenog djela krađe. On je uhićen zajedno s dvojicom suradnika u dobi od 23 i 37 godina kad su 20. srpnja natovarili prodajna kolica u jednoj trgovini artiklima vrijednim više od 4 000 kuna i „zaobišli“ blagajnu.

Najmlađi (23) je gurao kolica, dok je 25-godišnjak otvorio vrata trgovine kako bi njegov mlađi suradnik s punim kolicima izašao iz trgovine a da ne plate niti jednu lipu. Uloga trećeg, najstarijeg (37), je bila da za to vrijeme s nekoliko artikla čekao na blagajni radi odvlačenja pažnje prodavača. Sva trojica su se nakon toga udaljili iz trgovine s ukradenim stvarima.

No, ubrzo su uhićeni, da bi nakon kriminalističkog istraživanja „vratar“ po odluci istražnog suca varaždinskog Županijskog suda odveden u zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • najiram 10 10.09.2019.

    to su bili čuveni međukurci...se izvedeno savršeno osim daljnjeg transporta robe...ili su kombija predalko parkerali...no fakat sa njima je suživot ćist o kej...samo braća zidovski trgovci im medaju da pošteno najedo...baš su bezobrazni ti židovski trgovci...ve bodo na naš račun jeli pili i u toplom spali....

  • 10.09.2019.

    teško je zaključiti o kome se radi... hm...........Amir, Mir, Ir i mali R

  • lav24 10.09.2019.

    Nekako mi se cini da bi to mogli bit neki nasi manjinci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare