To je to što me zanima!

Navaljnijeva majka: 'Ne daju mi da vidim tijelo sina. Putine, daj mi da pokopam svog Alekseja!'

Ljudmila Navaljna, majka ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navaljnog od Putina je zatražila da vrati njegovo tijelo kako bi ga mogla pokopati
Vidi originalni članak

Ljudmila Navaljna, majka ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navaljnog koji je umro u petak, zatražila je u utorak da joj ruski predsjednik Vladimir Putin vrati sinovo tijelo kako bi ga mogla pokopati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navaljni (47) je umro iznenada u petak nakon šetnje u kažnjeničkoj koloniji u blizini Arktičkog kruga gdje je služio dugogodišnju kaznu zatvora.

U video poruci snimljenoj ispred zatvora, njegova majka, odjevena u crninu, požalila se da ne zna gdje se nalazi sinovo tijelo i zatražila je od Putina da naredi da joj ga se preda.

NAVALJNIJEVA ZATVORSKA PISMA Putin ga nije uspio slomiti: Smrt Matthewa Perryja ga je dirnula, do kraja se nadao boljoj Rusiji...

- Peti dan ga ne mogu vidjeti, ne daju mi njegovo tijelo i ne žele mi reći gdje se nalazi - rekla je u poruci koja je objavljena na YouTube kanalu Navaljni LIVE.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Apeliram na tebe, Vladimire Putine. Rješenje ovog pitanja ovisi samo o tebi. Dopusti mi da napokon vidim svojeg sina. Tražimo da se Aleksejevo tijelo odmah pusti kako bih ga mogla humano pokopati - rekla je te mu poslala službeno pismo s istim zahtjevom.

MISTERIOZNA SMRT Ruskog veleposlanika pozvali u hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova. Sve zbog Navaljnog?

Navaljnijevi saveznici rekli su da im je ruski istražitelj rekao da vlastima treba najmanje 14 dana da provedu razne kemijske analize i da prema tome još ne mogu predati njegovo tijelo.

Zapad i Navaljnijevi pristaše smatraju da je Putin odgovoran za njegovu smrt. Kremlj to niječe.

REAGIRALI I AKTIVISTI Testovi na tijelu Alekseja Navaljnog trajat će 14 dana, obitelj nema pravo prilaska

Putin nije javno komentirao Navaljnijevu smrt.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nedam se 20.02.2024.

    Prebolno ! 

  • zelov11 20.02.2024.

    Znaci za dva mjeseca umrla i ona od tuge

  • gojko ercegovac 20.02.2024.

    I sad zamislite stranku koja je potjerala 1.000.000 ljudi u njemacku i irsku a vas muci Putin i progresivnci

Komentiraj...
Vidi sve komentare