To je to što me zanima!

Navijači Crvene zvezde Vukovar išarali ćirilicom

Vukovarci pojavu najnovijih grafita koje potpisuju Delije ocjenjuju provokacijom prije dolaska hrvatskih navijačkih skupina u nedjelju u Vukovar
Vidi originalni članak

U Vukovaru su u petak na više mjesta osvanuli grafiti napisani ćirilicom, iz čijeg se sadržaja ili potpisa zaključuje da su ih pisali navijači srbijanskih nogometnih klubova, napose Crvene zvezde.
"Stani u gard za svoj grad" napisano je na zidu stadiona vukovarskoga nogometnog drugoligaša HNK "Vukovar '91.", a koji je potpisan s Delije, nazivom navijača nogometnoga kluba Crvena zvezda. I kraj Gradske knjižnice uočen je ćirilički grafit "Vu - CZ", a slični natpisi osvanuli su na još nekim lokacijama. Vukovarci pojavu grafita koje potpisuju Delije ocjenjuju provokacijom prije dolaska hrvatskih navijačkih skupina u nedjelju u Vukovar. Policija je potvrdila dolazak više navijačkih skupina hrvatskih nogometnih klubova i njihovo javno okupljanje kojim prosvjeduju zbog nedavnog napada na Učenički dom u Vukovaru, vrijeđanja RH i korisnika doma na nacionalnoj osnovi. Navijači su najavili i odlazak na Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata.
- Policija očekuje da skup prđe mirno i dostojanstveno - rekao je Miroslav Janić, zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske, a pozivi na primjereno ponašanje dolaze i od hrvatskih navijačkih skupina. U Vukovaru se očekuje tisuću navijača više nogometnih klubova, među njima Dinama, Hajduka, Cibalije i drugih.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • entoni 29.02.2008.

    Mora li opet Vukovar krvariti ?? Nosite se u Srbiju a naši tko ne može učiniti nešto dobro za grad heroj neka ne dolazi. Sramota je mučiti Vukovar sa ćirilicom mada koliko zločinaca hoda gradom ništa čudno na žalost !

  • god of war 29.02.2008.

    @misfit...čekaj malo,aj udahno duboko...mediji opet napujhavaju svar???čime to?? što pišu da si išarari neki objekt ćirilicom??? daj lega,neznam dali si i ti neki od pustih trofazaca koji uvijek imaju nešta za reć a ubiti 1%mozga vam radi ili si hrvat pa ih braniš..nezna se šta je gore!! goni si i ti i svatko ko staje u obranu tih navijača!!! sve ih treba dolje polom za jednom i zauvijek,pa da vidfimo hoće li se usuditi to napravit!!! naše dvije najjače navijačke skupine,ono,mrze sa ka mačka i miš,kada oni mogu se zagrlit i mirno to sve odradit,a trofazni se moraju opet pokazivat.....odu u njemačku se kurči tako npr.ili u neke druge države..samo to ima kod nas,zato jer ih mi puštamo!!!

  • bu_peppa 29.02.2008.

    BBB razbijaju po Zagrebu,Torcida po Splitu,Armada po Rijeci...Sad će svi lijepo bratski skupa po Vukovaru.Ako se,kao kad igra repka,međusobno opet ne potuku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare