To je to što me zanima!

'Navijači na tribini pokušali su probiti živi zid i ući na teren'

Bio je jedan konkretan nered na jednom dijelu tribine, no interveniralo se i, hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Pohvaljujem sve predstavnike MUP-a na izvrsnom poslu, kaže Orepić
Vidi originalni članak

Na utakmici u Boredauxu koju su sinoć odigrale Hrvatska i Španjolska, ipak je bilo manjih intervencija hrvatske policije, rekao je za N1 tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić.

- Imali smo intervencija, međutim sve je prošlo u redu. Mi obično kad je nešto loše onda napadamo ljude, a ja bi sad pohvalio sve predstavnike Ministarstva unutranjih poslova koji su i ovaj puta odradili izvrsno posao. Bio je jedan konkretan nered na jednom dijelu tribine, no interverniralo se i, hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Bilo je pokušaja probijanja živog zida da se uleti u igralište - kazao nam je tehnički ministar Orepić.

Što se uhićenja hrvatskih navijača ministar je rekao da Hrvatska u Francuskoj nema ovlasti, no sve je evidentirano i zaprimljeno, pa će se prema njima postupati u Hrvatskoj - rekao je Orepić.

Napomenuo ja kako su za prvu utakmicu Francuzi olako shvatili njihova upozorenja, no ovaj put je sve funkcioniralo.

- Imamo neposredna upozorenja na mnogo manji broj redara nego je trebalo što je u odgovornosti UEFE, dakle ima neriješenih stvari, ali bitno da se ništa nije dogodilo i da je reprezentacija pobijedila - rekao je Orepić za N1.

Idi na 24sata

Komentari 255

  • 23.06.2016.

    Radite više svoj posao nesposobnjakovići jedni

  • dipsy2010 22.06.2016.

    Bilo je i onih koji "su htjeli uletjeti u teren" ili je ministar htio opeavdati karte za utakmicu za svoje poslusnike????

  • mestar 22.06.2016.

    Ovi uzimaju taktiku bivse vlasti bivse drzave ako nema neprijatelja treba ga izmislit medu svojima.Zato nikad ne nadu pocinitelje niti ih osude niti im objave imena nego uvijek BBB, Torcida, dalmosi, hercegovci, bosanci. HDZ, orijunasi, Ustase, cetnici itd. Dali ti sto prave nered i krse zakone imaju imena i prezimena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare