To je to što me zanima!

Nazvala pjevača: Oprostite što smo vam masakrirali pjesmu

CDU je slavio izbornu pobjedu i pjevali su pjesmu rock zvijezde Campina. Zbog loše izvedbe, Merkel je kasnije nazvala pjevača i ispričala mu se. Pjevač se iznenadio
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel nazvala je pjevača Campina i ispričala mu se što su ona i njezini kolege iz CDU-a upropastili njegovu popularnu pjesmu "Tage wie diese". Članovi CDU-a su 2013. pjevali tu pjesmu dok su slavili izbornu pobjedu. Campino se pak još prije žalio da političke stranke zlorabe njegove pjesme na predizbornim skupovima. Nekoliko dana nakon izbora, Merkel je nazvala rock-zvijezdu i ispričala se što su "izmasakrirali pjesmu svojim užasnim pjevanjem u izbornoj noći", piše Spiegel. Campinu je i poručila da ne brine jer ta pjesma neće postati himna CDU-a. Campino je sve to opisao u svojoj biografiji koja je objavljena u nedjelju. Campino, pravim imenom Andreas Frege, je rekao da ga je poziv kancelarke iznenadio.

-  Bio sam istodobno iznenađen i užasnut. Užasnut time što ona nema pametnijeg posla nego zvati mene. Ali i dirnut time što je sve to objasnila na tako opušten i duhovit način - rekao je Campino.   

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 17.11.2014.

    ee da nam je ona za premijera bar godinu dana

  • KaĿea 16.11.2014.

    Nisam znao da loče. Kolku kriglu drži jednom rukom, meni ni ove moje dvije ne bi pomogle. Valjda se zato svi pozivaju na ono, čitaj Made in Germany.

  • conte 16.11.2014.

    Merkelica je živa legenda...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare