To je to što me zanima!

Nazvao prijateljicu: 'Ubio sam nju i njega, jedan je zbrisao'

Ivan Petričević (59) zvani Musa je prije krvavog pohoda nazvao prijateljicu svoje žene i pozvao je da odu na kavu u kafić u kojem je njegova žena Slađana radila
Vidi originalni članak

Ivan Petričević (59) zvani Musa koji je u subotu ubio svoju ženu Slađanu (39), gosta u kafiću i na kraju sebe, prije krvavog pohoda nazvao je prijateljicu svoje supruge, Viktoriju Špoljarić, piše Jutarnji list. Pozvao ju je da odu na kavu u kafić u kojem je Slađana radila. 

- Bit će predstava - rekao je Viktoriji. Ona nije imala vremena za kavu i nije došla. Nazvao ju je i nešto kasnije, u 13.15 sati.

- Plakao je. ‘Ubio sam i nju i njega, jedan mi je pobjegao, no dobro’, rekao je. Zamolio me da prenesem njegovoj sestri da preuzme djecu i da ih povremeno obiđem. Dodao je da njegov brat ima novce potrebne za skrb - rekla je za Jutarnji Viktorija. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 181

  • 28.07.2014.

    Žao mi je te žene i tog čovika šta su ubijeni. ne osuđujem nikoga (niiti mislim da je to bio žrtvin motiv) ali dosta se žena polakomi za boračkom penzijom. ne shvaćaju da je dosta takvih muškaraca ko tempirana bomba. a ovaj još i 20 godina stariji.

  • 28.07.2014.

    Opet je zakazao sustav kontrole. Sustav kojeg nema. Službe kojih nema. A najviše je zakazao sustav OTIMANJA ILEGALNOG ORUŽJA, kojeg ima po kućama isto kao i nakon rata. Ništa manje. I nikog nije briga.

  • Sgt1 28.07.2014.

    do kad ce vise ovi branitelji sijati strah i smrt po hrvatskoj?zasto se ne organizira policijska akcija,da posjeti policija sve registrirane branitelje i prisilno im oduzme oruzje,ako se vec nemoze njih izljeciti moze im se barem uzeti sredstvo ubijanja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare