To je to što me zanima!

'Ne mogu vjerovati da roditelji nisu znali otkud Saški novac...'

Prema neslužbenim informacijama, Saška je u rujnu 2016. godine svećenika molila za oproštaj. Govorila je da će vratiti novac, da ga voli i da se želi udati za njega...
Vidi originalni članak

Saška Kovačević (22), članica modričkog Karate kluba Šampion, prije pet godina proglašena je u tom gradu sportašicom godine. – Prilikom primanja priznanja ona se zahvalila u ime svih sportaša.

- Puno rada i truda, stručne pomoći trenera i podrške obitelji i klupskih kolega potrebno je da bi se ostvarili vrhunski rezultati – rekla je tada Kovačevićeva, koja je do tada osvojila 270 medalja.

U 2011. godini Saška Kovačević je na Europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila zlatnu i brončanu medalju. U maloj Modriči nisu baš najsretniji što je taj gradić došao zbog skandala na naslovnice.

 – Poznajem njene roditelje, pretpostavljam da oni proživljavaju teške trenutke i nimalo im nije svejedno što im je kćer trenutno u pritvoru. No, ipak ne mogu vjerovati da oni nisu znali otkud njihovoj kćerki toliko novac i tako skupe stvari. Vjerujem da će se tijekom istrage i to saznati – rekla je jedna mještanka Modriče dodajući kako ipak ne vjeruje da je cijeli scenarij ucjene smislila sama Saška, po njenom mišljenju ona za to nije sposobna, te da je mozak cijele operacije netko drugi.

U akciji policije Steroid, 16. kolovoza ove godine, uhićeni su Saška Kovačević i njen dečko Aleksandar Vasiljević, nakon što su im podmetnute obilježene novčanice. Samo 12 kasnije uhićen je i Milo Joksimović iz Modriče koji osumnjičen da je paru pomogao oko ucjene svećenika.

Prema neslužbenim informacijama. Saška je u rujnu 2016. godine svećenika molila za oproštaj. Govorila je da će vratiti novac, da ga voli i da se želi udati za njega. I.K. se navodno oglušio na to i tražio je od nje da ga ostavi na miru.

Djevojci se to nije svidjelo pa je počela s naručivanje razne skupe odjeće na svećenikovu adresu uz poruku da on to mora platiti ili će imati problema. Navodno je ucjenom svećeniku rekla i da je u vezi s Vasiljevićem, pa su ga njih dvoje zajedno počeli ucjenjivati.

Saška Kovačević je bila i politički angažirana, čak je bila na nekim izbornim listama, ali nije ostvarila nikakvu političku karijeru.

Osnovni sud u Doboju svim uhićenim i osumnjičenim za kazneno djelo ucjene odredio je jednomjesečni pritvor, ali Saški i njenom dečku Aleksandru  pritvor je produžen za još dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • kamenjar 23.09.2017.

    Cepao popa ko novinu a popadija uzdisala !!!!!

  • kamenjar 23.09.2017.

    Da li ju je Popa ziogu,sto kaze popadija,jel i njoj ostalo !!!!

  • ludakvanca 23.09.2017.

    I jos nesto...koja fatalna ovakvih imas 50 u gradu u krugu od 100m

Komentiraj...
Vidi sve komentare