To je to što me zanima!

Radnička fronta tvrdi: Napala nas je skupina od 10-15 fašista

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fašisti i antifašisti potukli su se u ponedjeljak navečer uoči mise zadušnica za ustaškog poglavnika Antu Pavelića koja se održava u bazilici Srca Isusova
Vidi originalni članak

Fašisti i antifašisti potukli su se u ponedjeljak navečer uoči  mise zadušnica za ustaškog poglavnika Antu Pavelića koja se održava u bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu , javlja N1 televizija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 'Na nekoliko stotina metara odavde napala nas je grupa od 10-15 fašista i pokušala doći do slabijih djelova naše povorke. Izmijenjene su šake i udarci. Gađali su nas metalnim kantama za smeće. Nisu očekivali organiziraniji otpor. Nakon razmjene udaraca povukli su se glavom bez obzira - rekao je Marko Milošević iz Radničke fronte koja je jedna od organizatora prosvjeda protiv mise za Pavelića.

- Elementi fašizma nisu nipošto nestali. Dapače moglo bi se reći da je 2015. pokazala da su samo još jač i. Dolaskom nove vlade u nekim stvarima možemo biti sigurni da će se ovaj trend samo nastaviti - dodao je Milošević.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • las vegas 007 30.12.2015.

    vi ste svi goli k ,samo podrzavajte fasizam i dalje kopajte po kantama,i cistite wc po njemackoj

  • liliana 30.12.2015.

    Ta teza o fašistima u glavama ovih maladih ljudi,pa dokle će te komunjare naturavat balast daleke prošlkosti,prestanite više,dosadni ste.

  • liliana 30.12.2015.

    U 21.stoljeću spominju fašiste,pa koji je ovo narod,šta je u vašim glavama,dajte izađite iz 45.

Komentiraj...
Vidi sve komentare