To je to što me zanima!

Ne odustaje: Prijeti joj smrt, no ona i dalje želi najveće grudi

Brazilka Sheyla (31) kaže da ne može živjeti bez ogromnih silikona. Početkom 2011. pokušala se ubiti jer su joj morali izvaditi silikone zbog opasne infekcije
Vidi originalni članak

Brazilka Sheyla Hershey (31), koja je umalo umrla zbog infekcije koju su izazvali golemi silikoni u njenim grudima ponovno želi imati najveće grudi na svijetu. Početkom ove godine prsata manekenka pokušala se ubiti tabletama za spavanje jer su joj liječnici izvadili silikone da joj spase život. Bila je u komi nekoliko dana. Posljednji put kada je dala povećati grudi ugradila je 3,5 litre silikona u svaku dojku i tako ušla u Guinnessovu knjigu rekorda. Titulu najvećih grudi nije izgubila ni kada su joj ih zbog opasne infekcije stafilokokom morali izvaditi, jer se nitko nije pojavio sa većima. 

Novu operaciju povećanja grudi, kojih je dosad imala oko 30, ugovorila je za kraj rujna. Silikone će joj ugraditi u Meksiku jer veličina silikona koje želi ugraditi prelazi dozvoljenu granicu u Americi u kojoj živi sa suprugom i dvoje djece. 

- Silikoni su dio mene i bez njih se osjećam loše, kao da gubim svoj identitet. Sve dok ih ponovno ne vratim u grudi neću se oporaviti. Redovito odlazim na psihoterapiju pa nekako lakše živim s tim da sam trenutno bez njih - zaključuje manekenka. 

Liječnici su joj preporučili da nikako ne ode na novu operaciju, no tvrdoglava Sheyla ne želi odustati. Suprug Derek i njezina majka strahuju za Sheylin život. Za brazilski Globo kazala je kako će sljedeći tjedan početi snimati reality show o ljudima koji prelaze granice dobrog ukusa odlazeći na plastične operacije. Reality će se prikazivati na kanalu Oprah Winfrey.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • MatejMatković 31.07.2011.

    ja neznam sta ona zeli postici sa tim ccc

  • PetarLovaković 30.07.2011.

    plavušica što reći više?! Šta si nije u guzu ugradila koji par ili u glavu,bit će da joj je prazna!!!

  • Mystic. 30.07.2011.

    Meni je ovo odvratno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare