To je to što me zanima!

Ne osjeća se krivom što je pregazila autom djevojčicu

Vozačica Suzana Čukušić (48), koja je Paulinu Štimac (9) pregazila prošle godine na pješačkom prijelazu kraj škole, na sudu je rekla da nije kriva
Vidi originalni članak

Vozačica Suzana Čukušić (48), koja je Paulinu Štimac (9) pregazila na pješačkom prijelazu kraj škole, na sudu je rekla da nije kriva. Vozačka dozvola do danas joj nije oduzeta. I dalje se vozi u istom Puntu u kojem je zgazila curicu. Lani 28. kolovoza Paulina je s djedom krenula na sladoled. Suzana je vozila prebrzo i pod utjecajem lijekova. Nije stala. Nije se ni ispričala obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • amer27 16.07.2008.

    ljudi pa sta se cudite našim zakonima??????? ja izadjem na cestu nema kacigu i bum 1000 kuna a ovakvi se voze bez ikakvih posljedica, to mora da je od Žužića neka tetka !!!!

  • petruss 16.07.2008.

    pa ovo nije istina!! Daj objavite tog suca ili sutkinje koja nije riješilla ili riješio predmet! Pa ovo je nemoralna država!! Sanaderu govnaru zar nevidiš što se dešava! Poduzmi nešto!! Ova vještica treba u zatvor minimalno 3 godine. Krava!!

  • carie 16.07.2008.

    Ona je luđakinja, i zato nema grižnju savjesti! Možda je sve okolnosti utuvila sebi u glavu da joj bude lakše....ipak je riječ o ozbiljno poremećenoj osobi. Meni je žao prvenstveno male djevojčice koja je prerano utihnula, i roditelja njenih šta sada ovako pate gledajući i slušajući ovu luđakinju! Valjda Bog sve vidi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare