To je to što me zanima!

'Ne radimo ništa da bi kupovali nečije glasove, razumni smo'

Nema tu više mišića, dokazivanja moći, što će reći struka o tome tako ćemo odlučiti, ne radimo ništa da bi kupovali nečije glasove - rekao je ministar Vrdoljak
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak obišao je u petak proizvodne pogone tvrtki Frassinox Božić i Hidraulika Kurelja u Donjoj Stubici. Upitan da prokomentira izjavu ministra Zmajlovića da bi se moglo odustati od gradnje Hidroelektrane Ombla jer  je riječ o speleološkoj lokaciji bogatoj endemskim vrstama ministar Vrdoljak je rekao:

– U ovoj zemlji nitko neće ništa napraviti što nije u interesu i građana i zemlje u cjelini.  Nema tu više mišića, dokazivanja moći, što bude struka rekla o tome tako ćemo odlučiti, na ničemu nećemo inzistirati – rekao je te dodao da se čeka stručna studija još nije pročitao, ali da govori o političkom stavu:

– Ne radimo ništa da bi kupovali nečije glasove, samo želimo biti razumni i odgovorni, ne inzistirati na ničemu nego pametno odlučiti – rekao je Vrdoljak. Na novinarsko pitanje o gradnji Termoelektrane Plomin odgovorio je da će se u sljedećih 10-ak dana slati zahtjevi za obvezujuće ponude, da su napravljene studije utjecaja na okoliš i da se zna pod kojim se uvjetima može graditi. Ministar je upitan i o zahtjevu INE da se avansom plaćaju njihove usluge i tvrtki koje su pred stečajem, te odgovorio da za taj zahtjev ne zna, da ga nije pročitao i nema poseban komentar.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • diba_1 09.02.2013.

    gospodine ministre, svašta će te vi izjaviti upravo radi tih glasova.

  • vekavac 09.02.2013.

    Da ti tatica čačić nije u apsani ja bi te pita bili se javlja sa takvim kontra idejama.Tatica ti sada ne može ništa pa si se raskukurika pivčiću ali čuvaj se eto tajka brzo kući.

  • sestro 09.02.2013.

    jasno da ne radite ništa--a glasove možete dobiti jedino ako ih platite--

Komentiraj...
Vidi sve komentare