To je to što me zanima!

'Ne smijete dozvoliti da vas zmija dvaput ujede iz iste rupe'

Šipuša je, podsjetimo, nedavno zaustavila policija. Izmjereno mu je 0,7 promila alkohola. Šipuš je na mjestu platio 750 kuna kazne. Ostavku, kaže, neće dati
Vidi originalni članak

Mogu govoriti iz svog iskustva. Ako je čovjek iole normalan, ne smije dozvoliti da ga zmija ujede iz iste rupe dva puta. To ide na moj račun, a ostalo ne bih komentirao, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i tako komentirao slučaj ministra kulture  Berislava Šipuša. Šipuša je, podsjetimo, nedavno zaustavila policija. Izmjereno mu je 0,7 promila alkohola. Šipuš je na mjestu platio 750 kuna kazne. Poručio je da ostavku neće dati. 

Podsjetimo, svojevremeno je i Bandić imao problema jer je vozio pijan. 2002. godine Bandić je pijan bježao od policije, a to ga je tada stajalo gradonačelničke fotelje.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • ivan_horvat 21.07.2015.

    tipično za kukuriku koaliciju. još će dobit povelju jer je vozio pijan

  • KALIMERO 20.07.2015.

    Bio je na privatnoj večeri ... van radnog vremena ... kažnjen je kao građanin ... ALI ... Službenog vozača je pusio kuči, a on je sa SLUŽBENIM autom počinio prekršaj!!! ... Sa službenim autom na privatnoj večeri?? Kažnjen kao građanin u SLUŽBENOM autu?? ... Pijan vozio SLUŽBENI auto!!! Što nije taksijem išao ..................... Otkaz, a ne ostavka!!!

  • Mladen Kozic 20.07.2015.

    ulovili su ministra privatno pod utjecajem alkohola sa 0,7 ,i novinari naprave medijsku hajku ,a što ne pišu o onima koji provjeravaju koliko je tko što napuhao ,zašto ne napišu koliko puta su ulovljeni oni koji provode red na cesti ,o tome se šuti koliko ima policaja ispektora sa 1,3 promila pa ništa ,i dalje su na poslu bez sankcija ,ajde jednom kda se želi nekoga medijski pljuvati da vidim tok govinara koji bu napisao o policiskim inspektorima i voditeljima postaja diljem Hrvatske ,ni jedan novinar o njima neće napisati ništa ,zašto jer dobro zna da sljedeći put kad bu na cesti i ublizini tog policajca da će mu pisanje o njemu biti vrlo skupo

Komentiraj...
Vidi sve komentare