To je to što me zanima!

Ne štede riječi: Jovanović i Kolarić zaratili na Facebooku

Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem, napisao je Jovanović. Razina komunikacije Jovanovića pokazatelj je stanja u SDP-u, napisala je Kolarić
Vidi originalni članak

Željko Jovanović i Aleksandra Kolarić zaratili su na Facebooku oko šefa SDP-a, Zorana Milanovića.

Jovanović je na svojem Facebooku profilu napisao kako Kolarić siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. 

"Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu gdje glumatajući ne znam što vrlo glasno preko spikerfona objašnjava Komadini što da radi za predstojeće unutarstranačke izbore. Potvrdila gospođa koja se frizirala. Pametnom dosta", napisao je.

Prozvana Kolarić ubrzo mu je odgovorila statusom na svojem profilu. Prozvala ga je zbog načina na koji komunicira i to povezala s krizom u SDP-u.

""Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDP-u. Takva komunikacija spada na plac i u frizerski salon koji spominje, a ne u javni diskurs. Ovo vodstvo SDP-a politiku je svelo na trač i osobne netrpeljivosti. Umjesto da da ostavku i prizna svoj dio odgovornosti za loše rezultate Jovanović, zagovornik verbalnog delikta, jedino umije etiketirati i napadati na osobnoj razini. Ja svoje bitke bijem sama. Zanimljivo je kako se hrabri fajter Milanović od javnih kritika sakriva iza svojih poslušnika", napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 350

  • Cipelcug 16.09.2016.

    Kako gospođa Kolarić može biti sigurna da će je opet primiti u stranku?????

  • alexkler 13.01.2016.

    "Bit će rata kažu svi a ja ću umrijeti od ljubavi,tko mi tebe uze Tamara...." Milanović mora odletiti to je najiritantinje politično stvorenje u povijesti Hrvatske ,nadmašio je sve napuhane HDZ-ovce

  • kamenjar 13.01.2016.

    Napao ženu , kao ovi u Njemackoj za Novu godinu !!!! E moj Jovane Ovane !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare