To je to što me zanima!

Ne sude samo Medi: Pas Jeb je izbjegao eutanaziju za ubojstvo

Belgijskom ovčaru su sudili da je rastrgao pomeranca iz susjedstva jer su ga pronašli iznad njegovog mrtvog tijela. Nakon DNA analize svi su ostali začuđeni, osim njegovog vlasnika...
Vidi originalni članak

Jeb je belgijski ovčar iz Michigana kojeg su pronašli kako stoji iznad mrtvog pomeranca Vlada. Veterinar je potvrdio da je Vlad uginuo jer ga je rastrgala veća životinja. Sud je naredio da se Jeb eutanazira, ali je i dopustio DNK test na mrtvom pomerancu, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jeb je tako provodio zadnje dane u stanici čekajući eutanaziju, a onda su došli rezultati testa. Pokazali su da uopće nema njegovog DNA i da on nije ubojica pomeranca iz susjedstva.

Veteran Kenneth Job je bio jako emocionalan oko cijele situacije, posebno kad mu se njegov ljubimac Jeb vratio kući. Jeb je inače pas treniran za pomoć invalidnim osobama. Kennethu je puno pomagao i nije mogao suspregnuti suze kad mu se Jeb vratio. 

- Ne mogu pričati, zaplakati ću. Izgleda jako mršavo, ali drago mi je da je živ - rekao je Kenneth, koji je već organizirao da se oko njegovog dvorišta postavi ograda.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Miške 05.11.2016.

    Ni Jeb više nije siguran,

  • biberrr 04.11.2016.

    Pomeranac? Nikad čuo,kakav je to jezik i što znači?

  • Sapir 04.11.2016.

    Kad rastrga dijete onda će valjda biti eutaniziran ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare