To je to što me zanima!

‘Ne vjerujem u priče da mi je posinak umro zbog utrkivanja'

ISTRAGA TRAJE Nakon što su izletjeli s ceste, Audi je na krovu klizio 30-ak metara. U Vrbovskom se priča da je mladić (17), koji je poginuo u petak, žrtva trka
Vidi originalni članak

Čuo sam naklapanja, no svašta se priča. Istraga još traje, nije potvrđeno da se radi o utrkivanju. Uzrok nesreće je prebrza vožnja, dogodila se nesreća i to je to, ne daj Bože nikome, rekao nam je Josip Šterle, dodajući da je njegov posinak bio jako dobar i vrijedan mladić.

Mladić iz Velikog Jadrča bio je suvozač u Audiju u kojem je u petak oko 22.25 sati u Dragi Lukovdolskoj s kolnika sletio njegov najbolji prijatelj (18).

- Za tri dana je trebao završiti srednju školu za CNC operatora u Moravicama. Tako se veselio tome. Govorio je majci da jedva čeka da završi školu i da se zaposli da joj pomogne - kaže partner majke poginulog mladića. Vozač Audija lakše je ozlijeđen.

- Protiv njega podnosi se prijava zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću. Predan je pritvorskom nadzorniku - rekli su u policiji koja je utvrdila kako je uzrok nesreće prebrza vožnja. I do njih su došle špekulacije da je prometnoj nesreći prethodilo utrkivanje s drugim automobilom. Da stvar bude gora, drugi sudionik „trke“ se, navodno, nakon slijetanja Audija nije niti zaustavljao, već je produžio dalje. Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje.

- Ma to je prestrašno! Zar je do toga moralo doći. Postoji skupina mladića, , u dobi od 18 do ranih 20-ih godina, kojoj s vremena na vrijeme dođe da se po staroj riječkoj utrkuju autima. To su mladi dečki, s tek položenim vozačkim ispitima. Inače su dobri momci, pristojni i ne piju alkohol, ali divljaju s autima po cesti i eto što se dogodilo. Baš je vozača koji je sletio s ceste već više ljudi upozoravalo na njegovu obijesnu vožnju, a vozi tek nekoliko mjeseci i eto što se dogodilo. Nažalost, jedan mladi život je ugašen. – ogorčeno nam govori goranka. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • jedan od 21.05.2019.

    Onaj dio u ovom članku koji nedostaje je da je decko vozio audi 80 karavan star 25 godina sa 55kw koji realno ne vrijedi vise od 1000eura i kojeg je decko zaradio svojim rukama,ne nije tatin sin,i ne nitko mu nije poklonio nista,i ovi lokalni deckiči vide svoj uzor u ovim starijim konjima koji se natjeravaju po toj našoj cesti,i policija je davno mogla stat na kraj tome da posveti vise paznje onom sta se događa u našem kraju,a ne samo da lovi proklete izbjeglice i skriva to od medija. Lp

  • GMARIO 20.05.2019.

    Iskrena sućut obitelji.Može se pisat kaj tko želi ali surova stvarnost je to da je otišao jedan mladi život. Neka počiva u miru Božijem i neka ga čuvaju njegovi anđeli na nebu.. A drugima neka je ovo velika poruka. Amen.

  • 20.05.2019.

    Iskrena sucut familiji uzasno je tesko ti sad podnjet.drste se svi skupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare