To je to što me zanima!

Ne žele Trumpov zid: Vjenčali se na granici SAD-a i Meksika

Amerikanac i Meksikanka vjenčali su se u subotu na granici dviju zemalja, što je simboličan znak u času kada predsjednik Donald Trump želi podići zid ne bi li spriječio dolazak migranata iz Meksika
Vidi originalni članak

- Za zaljubljene, ovaj zid ne postoji. Ljubav ne poznaje granice, rekla je mladenka Evelia Reyes u dugoj vjenčanici s velom.

Mladenci su izmijenili prstenje i obećali vjernost jedno drugome u nazočnosti meksičkog suca na "Vratima nade", otvoru u ogradi koja dijeli dvije zemlje u Playas de Tijuani koji su američki graničari otvorili na sat vremena samo za ovu priliku.

Svečanost su organizirali "Granični anđeli", nevladina organizacija za zaštitu prava imigranata.

Tako su mladenci sklopili bračni savez ispred same ograde pod budnim okom američkih graničara i u pratnji nekolicine članova obitelji i prijatelja.

Mladenku je pratilo i troje djece iz prošlog braka.

Evelia Reyes, iz meksičke savezne državes Guerrero, upoznala je supruga Briana Houstona u Tijuani prije tri godine. U Sjedinjene Države nije mogla ući jer nije imala potrebne dokumente, ali će se taj problem valjda riješiti vjenčanjem.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • barbaboro 19.11.2017.

    a i ovaj se usrećio..., dobio u miraz troje djece, pa se ne mora siromah sada mučiti raditi djecu....

  • Nananaci 19.11.2017.

    Poticanje na kriminalne aktivnosti poput ilegalnog prijelaska granice je protuzakonito i trebalo bi ih strpati u zatvor zbog toga, isto kao i sve prisutne na vjenčanju, uključujući tzv stražare.

  • allman 19.11.2017.

    ne želi ga nitko zdrave glave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare