To je to što me zanima!

Ne žele ubiti krokodila koji im je pojeo njihovog sina

Krokodil koji je progutao i ubio petogodišnjeg dječaka Jeremy Doblea na sjeveru Queenslanda živjeti će na krokodilskoj farmi ili u zoološkom vrtu.
Vidi originalni članak

Krokodil koji je prošli tjedan progutao i ubio petogodišnjeg dječaka Jeremy Doblea na sjeveru Queenslanda živjeti će na krokodilskoj farmi ili u zoološkom vrtu. Roditelji dječaka ne žele da veterinari uspavaju gmaza. Jeremy je skočio u rijeku Daintree za svojim psićem. Stariji je brat opazio krokodila u rijeci, no bilo je prekasno da se Jeremy spasi. Krokodil je dug 4,3 metra, a u njegovoj utrobi pronašli su ostatke nesretnog dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • johntaylor 18.02.2009.

    mali sladak, joj uzasa

  • krizbaher 18.02.2009.

    Nisam nikakav zagriženi zagovaratelj prava životinja, no, u svakom slučaju nije životinja kriva za svoje ponašanje, jednako kao i lavina koja zatrpa skijaše, ili stijena koja se odlomi i padne na nekoga...Žao mi je djeteta, i naravno roditelja, ali ne mogu se ne zapitati, kako, zaboga, dijete od 5 godina, netko može ostaviti bez nadzora u takvim opasnim uvjetima. Pa ako živiš u sredini u kojoj su krokodili normalna pojava, ne možeš dozvoliti malom djetetu da švrlja okolo bez nadzora odrasle osobe. Nije mi jasno.

  • johntaylor 18.02.2009.

    pa nek skuhaju brodet od krokodila sa sinom....bit ce od gusta ga izist, onako malog umisto pancete da zagusta i pusti miris

Komentiraj...
Vidi sve komentare