To je to što me zanima!

Ne zna kud' s novcem: Crni mačak naslijedio milijune eura

Crni mačak je naslijedio novce, dionice i carstvo nekretnina koje uključuje kuće u Rimu i Milanu i posjed u Kalabriji. Sve to mu je ostavila njegova pokojna gazdarica.
Vidi originalni članak

Tommaso, četverogodišnji crni mačak, kojeg je Maria Assunta spasila sa opasnih ulica Rima je sada ponosni vlasnik 10 milijuna eura.

Maria, koja je bila udana za milijunaša, nije imala djece i jedino zadovoljstvo joj je bio Tomasso. Prije dvije godine odlučila je svu svoju imovinu ostaviti organizaciji koja će se brinuti za mačka, ali niti jedna nije bila dovoljno dobra pa je odlučila da brigu o Tommasu i njegovom bogatstvu preuzme medicinska sestra, Stefania, koja se brinula o njoj zadnjih mjeseci.

- Obećala sam joj da ću se brinuti za mačka kad nje više neće biti. Ona je htjela biti sigurna da će Tommaso biti voljen i mažen. Nisam nikad mogla zamisliti da je gospođa Maria tako bogata. Bila je jako diskretna - rekla je  Stefania. 

Mačak sad živi u vili izvan Rima, a adresa se drži u tajnosti kako razno razni prevaranti ne bi mogli iskoristiti bogatog Tommasoa.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 11.12.2011.

    Bože koje idiotarije a toliko gladnih u svjetu ...............

  • jasnajuric 11.12.2011.

    čini mi se da se moja mačka spetljala na ljetovanju, s tim zgodnim, malim, crnim talijanom. lijepo sam joj rekla, pazi se draga, iskoristit će te i ostaviti, morat ću napraviti dnk test mačića, možda mi se posreći, mozda su njegovi. brinit ću se i za kuće, lovu, dionice, a i za njega.

  • barbaboro 10.12.2011.

    Novce, dionice, kućeu Rimu i Milanu,posjed u Kalabriji.... Pa to mora vrijediti... kakvih 10.000.000 €, valjda mnogo više. Što onda može sve kupiti onaj bračni par iz Škotske, što je na Euromillionsu, u 7. mjesecu, osvojio - 185.000.000 €?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare