To je to što me zanima!

'Ne znam hoću li biti nositeljica liste, stranka će ispoštovati želje Domagoja Hajdukovića'

Sabina Glasovac(SDP) gostovala je u emisiji U mreži prvog. Rekla je da ne zna hoće li biti nositeljica liste u IV. izbornoj jedinici i da dosta toga ovisi o Domagoju Hajdukoviću, kako se on osjeća
Vidi originalni članak

-  Ja sam kandidatkinja nekih organizacija unutar Zadarske županije i izvan nje i vidjet ćemo što će se sutra zapravo dogoditi. Prema informacijama koje imam dosta toga ovisi i o Domagoju Hajdukoviću, kako se on osjeća. Tu će stranka vjerojatno ispoštivati njegovu želju i stati iza toga što on želi - kazala je Sabina Glasovac gostujući u emisiji U mreži Prvog.

Istaknula je da u SDP-u predsjednik po statutu Glavnom odboru predlaže liste te da ima potpunu autonomiju.

DOBIO KAZNENU PRIJAVU Napao Hajdukovića: Mikulin pušten da se brani sa slobode

Podsjetimo, Hajdukovića je prije pet dana fizički napao Tomislav Mikulin, voditelj ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića. Mikulin je  je nakon toga završio u pritvoru s kaznenom prijavom za nanošenje tjelesne ozljede i nasilje u obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 13.06.2020.

    Hajdukoviću je naj pametnije da se povuče iz politike.Jer posle ovog svi ga gledamo drugim očima.

  • colonelo 12.06.2020.

    Škorino OPG - obiteljsko političko gospodarstvo na listi u 4. IJ zastupa seka a titiće umjesto palog i prebijenog ajdukovića ova histerična drugarica Sabina. Ima ono simpatična vještica Sabina no ova uopće nije.

  • opetblokada 12.06.2020.

    Znači listu će u svakom slučaju nositi "žena" !

Komentiraj...
Vidi sve komentare