To je to što me zanima!

"Ne znam kako ćemo živjeti dalje bez našeg malog anđela"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Strava u selu Gorinci: Majka je kuhala ručak dok su se sinovi igrali ispred kuće. Mlađi sin (1) je propao kroz daske u jamu s hladnom vodom. Nije mu bilo spasa...
Vidi originalni članak

Mama, mama! - vikao je bespomoćni dječačić (5). Prvi je u pomoć skočio svom mlađem bratu koji je kroz daske upao u jamu ispred Župnog dvora u kojem žive s roditeljima.

Majka Mihaela Bobić (30) je na dječakov poziv istrčala iz kuhinje, otrčala do šahta i iz njega izvukla mališana (1) koji je već bio poplavio . U rukama je držala pothlađenog dječaka koji nije disao.

Tada je naišao svećenik Željko Kuter , župnik župe Sv. Jurja Lešće na Dobri u selu Gorinci na Generalskom Stolu koji je obitelji Bobić u župnom dvoru pružio smještaj.

POGLEDAJTE VIDEO: Rupa u kojoj se utopio mališan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokušavali su sve, ali bilo je prekasno

- Naišao sam autom i u dvorištu vidio majku i dijete, pred vratima. Rekla mi je što se dogodilo, maleni je bio sav plav. Mislim da više nije davao niti znakove života . Uzeo sam ga u ruke i brzo ga odveo u ambulantu. Ruke i noge su mi se potpuno oduzele . Doktorica je davala sve od sebe, pomagali su joj savjetima i dispečeri Hitne pomoći, a kola Hitne su se uputila prema ovamo, no nažalost malome nije bilo spasa . Mogli su samo konstatirati njegovu smrt - govori svećenik Željko kojem je jako teško što je došlo do tako velike tragedije.

On je prije nekoliko godina dao utočište Mihaeli koja se obratila udruzi Betlehem koja se brine o nezbrinutim majkama s djecom nakon što je sa starijim djetetom ostala na „cesti“. Prije tri godine svećenik Željko smještaj je pružio i Ivanu (25) koji je planirao postati svećenik. Tu je upoznao Mihaelu i među njima se rodila ljubav.

Ubrzo su se vjenčali i dobili zajedničkog sina Lovru koji je jučer, nažalost, upao u šaht i preminuo.

Svećenik kaže da se radi o rupi za vapnenac dubokoj jedan metar i ne može vjerovati da se ovo dogodilo. Kaže da je uvijek pazio da djeca ne idu tamo i redovito zaključavao vrata.

Obožavali su ga

Shrvani otac je u potpunom šoku . Još ne shvaća da je ostao bez svog Lovre. Govori da je bio veseo, pametan i zaigran dječak. Igrao se s bratom vani kao i svakog dana.

- Supruga je kuhala ručak u kuhinji i pogledavala iz kuhinje na dvorište. Prije nego što se to dogodilo bila je s njima, nije prošlo par minuta kada je stariji sin zazvao mamu. Djeca su bila iza kuće, maleni je upao u šaht. Ne znam je li u tom trenutku još davao znakove života. Ne znam što ćemo bez našega Lovre - govori u šoku Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Milky way 04.02.2016.

    Svaka cast roditeljima i veleucenom velecasnom. Svi skupa se pokrijte usima i ckomite . Sram i stid vas bilo zbog nebrige i nesavijesti kojom ste skrivili ovu tragediju . Neka vam to bude na umu do kraja zivota . Socijalna sluzba bi takvim roditeljima trebala oduzeti i to petogodisnje dijete , pa da mamica moze brinuti o velecasnom i nesudjenom popu , da im kuha ruckice i sprema posteljice.

  • Adriana Peljto 03.02.2016.

    I meni je sumnjivo to sve....ubistvo s predumisljajem?Hm....

  • duje912 03.02.2016.

    iskjlučiva krivica oba roditelja - otac je trebao temeljito zatvorit rupu! a majka je MORALA djecu imati pokraj sebe u kući. sad mogu cvilit po medijima do kraja života - sami su krivi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare