To je to što me zanima!

'Ne znam o čemu razgovarati s onima koji su me htjeli izbaciti'

Opačić je objasnila zašto ne ide na SDP-ov teambuilding u Ogulin. Kaže da se članovima spočitava da komuniciraju samo preko medija, a da vodstvo SDP-a sada isto to čini
Vidi originalni članak

Nakon brojnih kritika i unutarstranačkih podjela te pada rejtinga SDP, stranački šef Davor Bernardić organizirao je partijski 'team building' koji će se u subotu i nedjelju održati u Ogulinu. U "gradu bajki" neće biti SDP-ove saborske zastupnice Milanke Opačić.

NESLAGANJE S VODSTVOM Opačić i Mrsiću opomena pred isključenje, ali ostaju u stranci

'Ne idem u Ogulin zato što ne znam što razgovarati s rukovodstvom koje me je prije nekoliko mjeseci htjelo izbaciti iz stranke i koje mi je zabranilo javno govoriti. Isto tako ne znam o čemu razgovarati s rukovodstvom koje na dnevnoj bazi izbacuje ljude iz stranke. Izbacuju sve one za koje smatraju da na unutarstranačkim izborima ne glasaju po volji vrha stranke. Samo u Slavonskom Brodu u jednom danu iz stranke je izbačeno 50 ljudi", rekla je za tportal Opačić.

RAJKO OSTOJIČ: 'Opačić i Mrsić nanijeli su nam štetu, raspravljat ćemo o tome'

'S nama se komunicira samo preko medija i mi iz medijskih tekstova saznajemo o čemu bi se moglo raspravljati na tom team buildingu. Zvala sam kolege zastupnike, a rekli su mi da ni oni nisu dobili apsolutno nikakvu najavu tema o kojima bi se trebalo raspravljati u Ogulinu. Nama se spočitava da komuniciramo samo preko medija što nije istina jer mi svoje stavove iznosimo i na sastancima SDP-ova kluba zastupnika u Saboru. Sada oni čine upravo to. Jedine informacije o Ogulinu su one koje čitamo u medijima. Službeno znamo samo kada počinje i kada završava sastanak', zaključila je Opačić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • projekt_venus 14.01.2018.

    Ako joj se ne sviđa SDP, ne vidim ni jedan razlog zašto ne ode iz stranke

  • ljubica ljubičica_1 13.01.2018.

    Dosta ste nanjeli štetu SDP-u i ja bi vas izbacila.

  • lakej999 13.01.2018.

    murga mlađa

Komentiraj...
Vidi sve komentare