To je to što me zanima!

'Ne znaš, Božo, tko stoji iza!': Bivši HDZ-ovac još nije bivši

Medić, jedan od osmero izbačenih HDZ-ovaca zbog afere WhatsApp još nije dobio službeno rješenje o tome da je izbačen iz stranke te je stoga i uputio pismo šefu stranke
Vidi originalni članak

Božo Medić, jedan od osmero članova HDZ-a kojega je Visoki časni sud grada Zagreba, izbacio iz stranke zbog afere WhatsApp, uputio je u četvrtak pismo predsjedniku HDZ-a, Andreju Plenkoviću.

BANELLI NAPUSTIO STRANKU? Mnogi su u strahu: Danas HDZ odlučuje o 'WhatsAppašima'

On, kao i ostalih osam izbačenih HDZ-ovaca, još nije dobio službeno rješenje te je s toga i uputio pismo šefu stranke. Božo Medić, inače jedan od osnivača HDZ-a, piše kako je nepozvan došao na sjednicu GO-a HDZ-a Zagreba 25. studenog, ali ga je prije same sjednice tajnica šefa ogranka Andrije Mikulića pozvala kod njega u ured.

HDZ U KAOSU 'Afera WhatsApp': Nabijanje na kolac, mržnja i metak u čelo?!

Tamo ga je, kako Medić piše u pismu, Mikulić molio da na sjednici ne otvara pitanje svog statusa rekavši 'jer ne znaš Božo tko iza svega stoji'.

Prema informacijama 24sata, to je Božu Medića, jako zaintrigiralo pa je stoga i uputio pismo predsjedniku HDZ-a. Molio je informacije o svom statusu u HDZ-a, ako i statuse ostalih sedmero izbačenih.

Podsjetimo, članovi zagrebačkog HDZ-a Vlado Kolak, Vedran Černy, Ante Jelčić, Ante Šimunović, Miro Boras, Božo Medić, Anita Prkač Đurašić i Krasnodar Raguž izbačeni iz stranke zbog govora mržnje, odnosno poruka na WhatsAppu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je odlučio Sud časti gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a na sjednici u četvrtak navečer. Marijan Banelli je u međuvremenu sam izašao iz stranke. 

HDZ-ovci su u tim grupama na mobilnim aplikacijama Viber i WhatsApp raspravljali o politici, ali mnogi su i prešli granicu:

“Što mu fali? Metak u čelo”. “Dragi prijatelji, vi niste racionalni. Vi znate koje bi opterećenje za proračun bilo zatvoriti tu gamad. Puno jeftinija metoda je ‘leđnog plivanja’ niz Savu. Brzo, jeftino i ekološki osviješteno”.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NivesG 29.11.2019.

    Iza njih njihovi, iza nas naši.

  • 28.11.2019.

    Dosadni ste več !!!!! 3 puta isti Članak ???? Kome ??? Zašto ??? Pljujete na Premijera,Sram vas bilo već !!!! U drugim zemljama bio bi sud

  • 28.11.2019.

    Časni sud ipak treba uvažavati ,isto ko i vitezove ,časne ,kao i samHDZ-ko se buni ide na goli otok--ribe lovit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare