To je to što me zanima!

'Neće biti rekonstrukcije Vlade zbog jačanja Bandićevog kluba'

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u nedjelju je odbacio nagađanja o rekonstrukciji Vlade zbog jačanja saborskog kluba Milana Bandića
Vidi originalni članak

Uoči unošenja Betlehemskog svjetla u zagrebačku katedralu novinari su Gordana Jandrokovića pitali za komentar informacija o mogućoj rekonstrukciji Vlade jer Milanu Bandiću sada nedostaje još samo jedan zastupnik u klubu da bi mogao formirati saborsku većinu s HDZ-om, a bez HNS-a. 

BERO I PREBJEZI Čak osam zastupnika pobjeglo je od Davora Bernardića!

- To je jedna od onih informacija koju je netko plasirao, potpuno je netočna, ona je ustvari bez veze - rekao je Jandroković  o mogućnosti rekonstrukcije Vlade zbog jačanja Bandićeva kluba nakon najnovijeg prelaska saborske zastupnice Ane Komparić Devčić iz SDP-a u Stranku rada i solidarnosti.

ANA KOMPARIĆ DEVČIĆ Odlazi iz SDP-a kod - Bandića: 'Želim vjerovati da je on nevin'

Upitan za aferu SMS, Jandroković je ustvrdio da ona nije naštetila stranci, ali se aferu mora raščistiti.  

- Ništa nam nije naštetilo, HDZ je najjača politička stranka. Međutim ta se afera mora raščistiti do kraja i moramo znati što je točno bilo, a nakon toga ćemo dati svoj politički stav i procijeniti postoji li odgovornost onih koji se tu spominju - rekao je Jandroković upitan za aferu koja bi trebala biti teme i sutrašnje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Lun@777 16.12.2018.

    Da, slažem se, trebalo bi biti rekonstrukcije Vlade, ali ne zbog stranke Milana Bandića, već stoga što mnogi ministri nisu opravdali dato im povjerenje, kao npr.: Kujundžić, Murganić, hvaljen Isus Kušćević, mlaki Bošnjaković i na kraju, a ne manje važan, dostojanstveni Pavić. Eto barem ovih 5 potrebno bi bilo zamijeniti što prije, nadam se vrijednijim i boljim ministrima. Pitam se samo gdje ih je premijer pronašao, kojom logikom se služio da je doveo ovakve ministre na vlast?

  • VOLBEAT 16.12.2018.

    Jasno je 'ko dan da su svi ovi Bandićevi prebjezi "politički mrtavci", te da nema šanse da ih itko izabare na slijedećim izborima. Ljudi koji su ih originalno birali su shvatili o kakvim se đon obraz osobama radi... Stoga ni Bandić neće na slijedećim izborima dobiti puno zastupnika, i zna se partijaši će se i dalje morati osloniti na HNS izdajničke uhljebe, manjince itd... Međuti9m, mislim da će se partijaši neugono iznenaditi rastom nekih drugih opcija, teako da će slijedeći saziv Sabora biti dosta zanimljiv....a tko će formirati vlast - nisam baš siguran..

  • purgerica prva 16.12.2018.

    Ha, ha, ha! I tko ti vjeruje oblajhani! kad god si nešto ovako tvrdio sve se suprotno dogodilo. "Čovjek za sva vremena", rekla bi u pjesmi Zdenka Kovačiček, malo sam je parafrazirala, iako joj nisam fan, samo da se zna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare