To je to što me zanima!

"Nećemo poduzimati akcije protiv Asadova režima u Siriji"

Rusija već radi na tome da se iranske snage povuku iz područja Sirije blizu Golanske visoravni koje je okupirao Izrael. Moskva je predložila da budu na 80 kilometara i nije pristala na potpuni odlazak
Vidi originalni članak

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu poručio je u srijedu Rusiji da Izrael nije prijetnja sirijskom predsjedniku Bašaru al-Asadu i zatražio od Moskve da makne iranske snage iz Sirije, rekao je izraelski dužnosnik.

"Nećemo poduzimati akcije protiv Asadova režima, a vi maknite Irance", prenio je neimenovani dužnosnik Netanyahuove riječi ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu na sastanku u Moskvi.

Rusija već radi na tome da se iranske snage povuku iz područja Sirije blizu Golanske visoravni koje je okupirao Izrael.

Moskva je predložila da budu na 80 kilometara i nije pristala na potpuni odlazak, rekao je dužnosnik.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • smint 12.07.2018.

    To nije režim, to je demokratski izabrana vlast. A režim, odnosno terorizam, je ono što vi provodite nad Plastincima, licemjeri.

  • najiram 10 12.07.2018.

    sada kada ste porušili im kuče uništili proizvodnju..sada nečete treba vama ućiniti isto...pa da vidite kako je to...ćinite i dalje ali iza leđa...i to je svejedno dali ćini amerika ili vi isto dođe židovi ste židovi su ameri...i poznati ubojice sleđa i vi i emeri.. koliko ste samo djece poubijali nevinih žena..natjerali jadan narod da napusti rodnu zemlju...pa što ne primite te izbjeglice i uposlite ih date im kuće koje ste im porušili vi dvolićni čedomorci...

  • Cipelcug 12.07.2018.

    Ostavite sirijske političare neka sami rješavaju svoje probleme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare