To je to što me zanima!

'Neću se kandidirati za šeficu stranke, ali iz politike ne idem'

Pusić smatra da je došlo vrijeme za novu generaciju koja je spremna preuzeti HNS pa na mjestu čelnika stranke vidi nekoga u kasnim 30-ima ili ranim 40-im godinama
Vidi originalni članak

U intervjuu za Večernji list predsjednica HNS-a Vesna Pusić rekla je kako se više neće kandidirati za predsjednicu stranke. 

Objasnila je da to ne znači da se neće baviti politikom, ali da je vrijeme za novu generaciju pa na mjestu čelnika stranke vidi nekoga u kasnim 30-ima ili ranim 40-im godinama. Odgovorila je i na pitanje o sudbini Radimira Čačića u stranci, nakon izlaska iz zatvora, rekavši da je on prije odlaska na odsluženje kazne bio predsjednik regionalnog saveza, kao i da stranku ne određuje pitanje osoba i osobnih odnosa. 

Smatra da je srednja generacija spremna preuzeti stranku, a nakon idućih parlamentarnih izbora HNS će imati sabor na kojem će birati vodstvo. Pusić je objasnila da će se birati u generaciji koja ima 40-ak godina.

-  Atmosfera u stranci pokazuje da takva mirna tranzicija ima veliku podršku i svi je vide kao pozitivan razvoj - zaključila je Pusić. 

'Sve za HNS, HNS ni za koga i ni za što, pa čak ni za Čačića'


Idi na 24sata

Komentari 94

  • l0pov 05.11.2013.

    Ova ljubiteljica sveg Hrvatskog ...uh!!!! ne cu dalje

  • hadzostrogi 02.11.2013.

    Naravno da ne ides,nigdje guzovace kao u politici.

  • kormilar 02.11.2013.

    Vesna, dobro kažeš. Bolje da se ti baviš politikom, nego politika s tobom. Prednosti su nebrojene i nemjerljive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare